Afra34 Medine_1992 olsun bakalım hayırlısı 🤗bi iki haftaya belli olur belki🤲🏻 sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
espalp Medine_1992 çoğu zaman 3 bazen 4 hafta önde gidiyoruz ama hep öyleydi iri bi bebek bekliyoruz diyo doktor ama bakalım😬
espalp Medine_1992 ilk 10 gün öndeydi gittikçe arayı açtı ilerleyen zamanlarda açabilir arayı sizinki de 😬 sağlıklı olsunlar da gerisinin önemi yok🙏🏻
espalp Medine_1992 benim büyük ihtimal öyle olucak. Perşembe günü kontrolüm var konuşucaz bakalım. Ama iri bebeği normal doğuma hevesi uğruna paramparça olmak istemiyorum 🤷♀️ Ben korkuyorum ya koluna omzuna bi şey olursa 🤦🏼♀️ Bakalım doktorum ne diyecek
Mucizem260619 Banada 7 haftalikken 2 gun onde gidiyor demisti. Simdi 10 haftalik ne durumda blmiyorum.
Hamileanneler_25 Medine_1992 benimde doktor ultrasonunda önde gidiyor ben gittigm de 2 aylık demiştim o sen 3 aylık olmuşsun dedi ve ultrason görüntüsünde 13+5 bugün ama bu uygulamada bugün 13 hafta daha
Medine_1992 Hamileanneler_25 benim 7 gün var arada işte aslında 10 hafta iken 11 çıkıyor boncuk 😁bakslım cuma randevum var hala devam mı anlarım
Hamileanneler_25 Medine_1992 benimde 1 hafta önden gidiyor haftaya gittigim de doktor 14 hafta diyecek aslında burda 13 haftadan gidiyorum sağlıklı olsunlarda minikler hızlı cıktı ☺️🙏
Medine_1992 Hamileanneler_25 ben iki uygulama kullanıyorum biri son adet tarihine göre biri ultrason ona göre 😁😁😁
Medine_1992 Mucizem260619 dimi ya keşke sürekli gidebilsek 😁aslında iki haftada bir özele gitsem iki haftada devlete denk getirsem ayda iki kere gitmiş olurum bilemedim 😁
Medine_1992 espalp ya ben normal dogumu çok istiyorum ama dediğin gibi herseyden önce saglık önemli doktorlara güvenecez ne derlerse artık
Mucizem260619 Daha simdiden belli olmaz iri olup olmicagi kizlar son haftalarda belli olur simdiden boyle seyler dusunmeyin bosa stres bence :)
Medine_1992 Mucizem260619 stres yapmıyorum canım o konularda korkum yok şükür son ana kadar saglıklı olsun da daha çok erken dediğin gibi 😁