pelin_87 Nidanur02 evet canım 2 hafta boyunca ara ara oldu ve hatta benim kırmızı kan bile geldi. İstersen onu fitil olarak da kullanabilirsin, o hem hap gibi içiliyor hem de fitil olarak da kullanılıyor ve fitil olarak kullandığında yan etkileri daha az oluyor. İğnesini de bulabilirsen yaptır doktoruna sorup, biz 3 günde bir iğnesini vurulmuştuk
Kbr318 Bsrkckrsln şuan doktor yok pazartesi gelir dediler bende dünden beri sırt üstü uzanmışm ne yapacağımı da bilmiyorum sadece acile gidebiliyorm orda da birşey yapılmıyor
Superfreshlerim Kbr318 ilaçlarımı kullandım ve yattım başka bişey yapmadım, ayağımın altına yastık koyup sırt üstü yattım ama doktor böyle yat demedi doğru mu yanlış mı bilmiyorum, nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi
Kbr318 Superfreshlerim peki kaç gunluk akıntıdan sonra ilaç kullandınız benim dünden beri böyle pazartesi anca doktor gelir acaba kötü bir şey olur mu pazartesiye kadar beklersem
Superfreshlerim Kbr318 benim tüp bebek olduğu için akıntı olmadan transfer öncesi ilaçlara başladım, akıntılarımda ilaçları kullanırken oldu canım. Acile gitseniz belki progestan iğne yada hap verir?
Kbr318 Superfreshlerim dün gittim verilmedi dedi doğum doktoruna gorunmen lazım gittim sadece hemşire vardı oda daha yeni olduğu için anca doktor anlar dedi pazartesi anca gelir dedi o yüzden pazartesiyi beklemek zorundayim
Atlasinannesi Nidanur02 benim ilk 5 ay kanamam vardı ilac kullandım bebek büyüyünce artik gerek yok dedi suan 34 haftalık
Kbr318 Superfreshlerim ben bayramda hamile olduğumu öğrendim daha hiç doğum doktoruna gitmedim randevu aldım ama 26 sina verildi ve dün çok kötü sancılandim ve lavaboya koştum o esnada peçeteye kahverengi leke geldi çıktığımda tekrar sancı başladı hemen acile gittim orda baktılar değerim ilk 130 ikinci 500 ve son yanı dün tam 1000 olmuştu doktor dedi değerin çok güzel kanaman çok olursa tekrar gel dedi gönderdi ama dünden beri de lavaboya gidince peçeteye kahverengi geliyor normal pede de leke şeklinde değiyo
Superfreshlerim Kbr318 değerin yükselmeye devam etmiş, küçük leke şeklindeyse korkma bir pedi dolduracak kadar yoğunsa günde birkaç ped değiştiriyosan dolu dolu o zaman kork, stres yapma yat dinlen bol bol dua et canım, benimde idrarımı yapıp peçeteye silince geliyordu, sonrada günlük pede 1 damla gibi
Kbr318 Superfreshlerim yok canım çok değil bir pedi dolduracak kadar değildi dün akşamdan bu yana ya 3 yâda 4 damla kadar gelmişti bugün sadece bir defa bir Damla fark ettim ama lavaboda ise ya bir damla düşüyor yada peçeteye geliyor
Superfreshlerim Kbr318 korkma canım o zaman rahat ol, allah korusun kötü bişey olsa yoğun miktarda oluyormuş, tutunma kanaması denendir belki seninki, yat iş güç yapma, doktora muayene olana kadar dinlen,bişey olmaz inşallah sağlıkla tutunur bebişin
Kbr318 Superfreshlerim inşallah çok tşk ederim Allah razı olsun beni aydınlattığıniz için sadece çok dua istiyorum
Bsrkckrsln Nidanur02 canım hamileliğin ilk haftalarindaysan yerleşme kanaması da olabilir o. Bebeğin eşi kendine yer edinirken yapabiliyormus. Stres yapma geçer inşallah Nidanur02
Merilani Bsrkckrsln benimde transferin 2. Yada 3.günü koyukahverengi yapışkan akıntı oldu , yerleşme kanaması olabilir mi???
Superfreshlerim Kbr318 rica ederim, akşam foruma giremedim bir sıkıntı oldu yüklenmedi, bugün nasılsınız?
Kbr318 Superfreshlerim önemli değil valla canım hâlâ aynı ya bir iki damla afedersiniz lavaboda geliyor yada peçeteye dün akşam biraz bordo geldi gibi ama bu yerleşme kanamasıysa bile ben doktora gidene kadar korkusu öldürecek beni