Kbr318 Superfreshlerim önemli değil valla canım hâlâ aynı ya bir iki damla afedersiniz lavaboda geliyor yada peçeteye dün akşam biraz bordo geldi gibi ama bu yerleşme kanamasıysa bile ben doktora gidene kadar korkusu öldürecek beni
Superfreshlerim Kbr318 doktora gidip ultrasonda görene kadar rahat olamıyosun zaten canım, peki senin regl döneminde bu zamanlarmıydı? O zamanda gelebiliyormuş ilk aylarda
Merilani Bsrkckrsln benimde transferin 2. Yada 3.günü koyukahverengi yapışkan akıntı oldu , yerleşme kanaması olabilir mi???
Kbr318 Superfreshlerim inşallah kötü bir şey çıkmasın da isterse 10 günlük yerleşme kanaması olsun razıyım çünkü daha önce de bir düşüğüm olduğu için ister istemez bunda çok tedirginim
Hamisbranne_ Nidanur02 bende şuan 8. Haftayı geçtim benimde olmuştu düşük tehlikesi demişti doktorum bol bol uzanmam gerektiğini söylemişti progestan hap yazmıştı ve gittiğimde 1 tane de iğne vurmuştu şuan öyle sorunum yok ama karın ağrım.cok
Kbr318 Superfreshlerim canım ben bugün kanamam artınca iki doktor değiştirdim biri ilaç verdi kese var dedi diğeri yok düşük yapmışsın dedi
Kbr318 Superfreshlerim tşk ederim sağol dün bana çok yardımcı olmaya çalıştınız o yüzden sizi bilgilenmek istedim
Superfreshlerim Kbr318 rica ederim, teşekkür ederim, Allah gönlünüze göre versin, hakkınızda hayırlısı oldun inşallah