BusraBB valla helal bn 5 cm acilmamla ayni senin gibi catı kemiğimin dar oldugunu soylediler sunu sanci fln derken suyum gldi bakiyolar 5 cm aciklik cocugun hareketleri yavaslayinca hemn seseryana aldilar cok güzel anlatmissin keske bnde simdi normal dogursam sancim gelsede o kadar hazirim ynini kısmet birde 😔🙏

Hilalcemalettin Herşey nasip o kdar stres yapıyordum ki nasıl olcak, başarabilir miyim acaba diye vakti gelince hepsi oluyor.. Sizin ve bebeğiniz için en sağlıklısı neyse öyle olsun inşallah🙏🏻

BusraBB Ömürlü olsun inşallah bebeğiniz ☺️ Bende 6 günlük taze bir annecim normal Doğum yaptım ama iri bebek olduğu için dikişlerim fazla bu arada ilk doğumum oturamıyorum henüz o nedenle bebeğimlede kendim ilgilenemiyorum dikişlerimin bir an önce iyileşmesi için tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı acaba

Minikhediyem

Minikhediyem aminn sizin bebeğinizde sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallahh 🥰☺️ Doktorum bana antibiyotik ve ağrımı azaltacak başka bir ilaç yazmıştı onları kullandım. Onun haricinde her tuvalete gittiğimde batikonla pansuman yaptım sadece. Ama burada her tuvalete girildiğinde ılık suyla yıkayıp, fön makinasıyla kurutup pansuman yapıldıgında daha hızlı iyileşme olduğunu okumuştum. Yinede doktorunuza danışırsanız daha etkili bir çözüm sunabilir..

Deletedmom139 38de 1cm açılmam vardı. Ben 2 kere yaptım. Çünkü çok koyu bir şerbet gibi oluyor ben hoşlanmamıştım tadından 😁 Sadece hurmayada bağlamamak lazım. Her gün en az 10bin adım atıp üstüne pilates topunda zıpladım. Birde YouTube’da dediğim videodaki egzersizleri yaptım. İnşallah yakın zamanda doğumunuz başlar, sağlıkla kucagınıza alırsınız 🙏🏻

BusraBB maşaAllah Allah razı olsun bilgilerin için İnşaAllah bende hayırlısıı ile kolay ve normal doğum yaparım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕

BusraBB bnde Kocaeli’de oturuyorum ve annem İstanbul’da acaba bsy olur mu diye gidemiyorum korkudan :) Rabbim hayırlı evlat eylesin canm :) insallah Benimde böyle kolay olur gerçi Emin’im o an İçin kolay geçmemiştir ama tinerde tevekkül etmek lazım 😊

BusraBB amin kuzum❤evladın saglikli büyüsün insallah❤nasipi❤kaderi güzel olsun❤cok yürüyorum benimde acilmam var dogum kanalina inmis squat yapiyorum umarim kucagima alirim hayırlısıyla ❤

oykum95 aminn çok teşekkür ederim. 11 tane hurmayı ikiye bölüyorsunuz çekirdekleriyle beraber 3 bardak suyla kaynatıyorsunuz. 1 bardak kalana kadar sonra onu içiyorsunuz ☺️

Zeynep9398
                Nasip biz nasıl bir cesaretle gittik şuan düşününce anlam veremiyorum😁 Allah hayırlı, kolay doğum nasip etsin sizede inşallahh ..
                Şuan o sancıların hiçbirini hatırlamıyorum. O anda bile allah öyle bir güç veriyor ki dayanıyorsunuz. Benim en büyük şansım kalabalık olmamızdı herkes morel veriyordu sürekli buda bana güç verdi🥰

Zeynep9398 erken 38de başladım ben. Burada doğuma giderken yapanlar vardı. Ben artık doğum başlasın istediğim için 😁 38+2 de yapmıştım ilk olarak birde 38+5 te yaptım.