7 bucuk ay önce doğum yaptım bu ay cocuk istediğimiz için korunmayı bırakmıştım hamile kaldım, oglum haftaya 8 aylik oluyor ve bugun hamile olduğumu öğrendim. Kimseye soyleyemedim çünkü tepkilerden cok korkuyorum kimle konussam bilemedim eşimle ben cok mutluyuz ama gerisi icin ayni seyi soyleyemicem
Yine yeniden hamile🤰
Gulizbuyukkaya önemli olan sizin mutluluğunuz istemişsiniz karı koca, olmuş ne güzel Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 😊
Gulizbuyukkaya canım ilk Doğum normal mi sezeryan mı
🤭bir kızım var Allah bağışlarsa pazar günü 1 yaşına girecek. ve suan hemen hemen 40 hsftslik hamileyim bir oğlum olacak inşaallah 🤭kızım 3 aylıkti hamile kalmıştım sürpriz olmustu tabi basta ben bile kendime gelememiştim degil ki baskalari ama herkes cok mutlu olmustu sadece benim icin üzülmüşlerdi zor olur diye ama Rabbik kolayligini gösterdi insaallahdoğumdan sonra da gösterir:) onemli olan sizin ne istediğinz ne hissettiginiz bosverin etrafi:) hayirli olsun⚘
Benimde şuan bu pazartesi doğum gunubolan bir oğluşum var. Ve yine önümüzdeki 7 gün içerisinde bir kızım olacak inş. Bize gelen tepkiler çok sertti. Yok bu çocuğu sevmiyor musunuz maddi açıdan da zoelanirsiniz yok bakamazsın falan filan işler bunlar. Önemli olan ben ve eşimin ne hissettiği ve ne ne istediği gerisi hikaye çok şükür ikisinede yetecek kapasite var ve kendime güveniyorum herkese gostericem😅
nhrmrt
Benim babamda çok kızmıştı ilkine bakabildiniz mi ki ikincisini yapıyorsunuz diye sert cikismisti 😂 napim oğlumun kırkı çıkar çıkmaz beraber olduk eşimde korunmasız olunca olanlar oldu. Iyikide oldu 😂 şimdi herkes üçüncü olacak diye korkulu gözlerle bakıyorlar 😂 bide işin tuhafı korunma yöntemlerini bir bir siraliyorlar 😂
Gulizbuyukkaya kimseyi ilgilendirmez adınıza cok sevindim 2 si bir arada büyür ne kadar hoş eşiniz cok sevinmiş bu cok guzel herkes herseyeyorum yapar ilk cocukda da her cocuk dada herkesin dogrusu kendine kimse kimsenin cocuguna bakmıyo söylemeyin sizde kime göre zor neye göre zor bizi de cok cocuk sevıyoruz eşim 3 tane istiyor dogsun dıyo cok gecmeden istiyorum herkes sen bı dogsun gorcez diyo banada aynı sekilde ayrıdan sızıdanyorgunlukdan ne kadar cok bahsedıyor insanlar dıyolar ki herşey cok basit olsun cocuk seviyorsak ve istiyorsak herseyını düşünüyoruz sanki millet bizden daha akıllı gibi davranıyo
Gulizbuyukkaya bende aynı o aylarda istemeden kaldım ama ben kendimden çok oğluma üzülmüştüm hem emzirmekten mahrum kaldım hemde şuan yeterince ilgilenemiyorum ve bu durum beni üzüyor
Gulizbuyukkaya siz mutluysanız boşverin elalemi. Siz büyüteceksiniz o bebeği, kime ne? Sağlıkla büyüsün inş
Gulizbuyukkaya sen mutluysan esin mutluysa kime ne 😍 sağlıkla büyüsün kuzucuklarin ama dr la konuşup süt stoğu yap hiç olmazsa ufaklık senin icin de büyüyüp sütün yasaklanmadan diğeri için biraz daha zaman kazanmış olursun hayırlı olsun evladın 🙏🧡💜
20+4 günlük hamileyim 6 Eylül de kızım 5 12 Eylül de oğlum 1 yaşına girecek kazayla hamile kaldım annem ve kaynanam dışında herkes mutlu oldu sonuçta plansız olan bir bebekti ve Rabbim rızkıyla verir dedik şu anda da gayet mutluyuz 🥰 Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
nhrmrt Allah bağışlasın cnm bende bi kızım var iki aylıkken hamile kaldım suan oğlum kucağımda çok zor ikisine bakmak Allah sabır veriyor ama uykusuzluktan ağlama seslerinden salak gibi olmuşum 😔
Allah bağışlasın bebeklerinizi, önemli olan sizin duygularınız hiç kafaya takmayın isterseniz hemen paylaşmayın hamile olduğunuzu stresli ilk aylariniz olmasın son zamanlar söylersiniz.
Gulizbuyukkaya Benimde 10 aylık bir oğlum var ve 11 haftalık hamileyim bende😊 ilk öğrendiğimde ben ve herkes çok şaşırmıştık ama iyiki olmuş 34 yaşındayım bundan daha iyi bir zamanda olamazdı belkide Rabbim herşeyin hayırlısını en iyisi bilir bizlerede böyle nasip etti demekki rızıklarıyla bereketleriyle gelsinler inşallah🤲☺️ Çevreyi takma kafana boşver onlarda öğrendikten sonra susuyo zaten😊
Gulizbuyukkaya Birde oğlunu emziriyorsan eğer emzirmeye devam et emziriyorum doktorumda bizim gibi peş peşe çocukları oldu oda emzirdi ve hiçbir sakıncası olmadığını bütün doktorlar söylüyor. Büyükler zehirler emzirilmez onun rızkını ötekine veriyosun gibi saçma sapan laflar ediyolar onlara sakın kulak asma doktorlar izin veriyor😉
İsteyerek yaptıysanız ne mutlu size boşverin milleti bende kazayla kalmaktan korkuyorum hep bir kızım var şimdi de oğlum olacak inş son 30 gün ondan sonrası ben yeter iki çocuk diyorum eşim yok daha üçüncü olacak diyor bakalım kimin dediği olacak 😂 işin tuhafı ben çalışmıyorsun iki çiçekçiler bile diyen eşim şimdi 3 diye tutturdu çalışıyorum kim bakacak diyorum bakıcı buluruz diyor 😂👍👍😂
Gulizbuyukkaya emzirmeye devam ettiniz mi hamile iken