Kuzum bencede moralini bozma benimki az artiyo dedi doktor ilki 48 ucuncu 96 idi doktir dis gebelik olabilir dedi bir hafta kendimi yedim cuma gunu keseyi gordum cok sukur dis gebelik degil dedi doktorum ilk haftalarda az artiyo endise etme sonra yukseliyo iki hafta sonra kalp atisini duyalim dedi sabretmej lazim bu surecte bunu ogrendim ben 😂
4 hafta3 gün
DuyguGngr daha betaya göre 3 haftalıksınız bende ilk öğrendiğimde 27 ile sonra 70 sonra 246 oldu ve 3 haftalıktı adete göre 4 haftalıktı betaya göre olana bakın doktor da öyle diyor 😇 adetten degil döllenmeden itibaren alın siz adet ultrasyon için 😇
DuyguGngr benimde ilk hamileliğimde 1500 falandı her hamilelikte değişiyor olabilir. Geç döllenme olmuştur
DuyguGngr canım geç döllenme olabilir bendede 94 çıktı 2 gün sonra 324 çıktı önemli olan artması 2 gün sonra bi tahlili tekrarla iki katına çıkması lazım 😘
çok teşekkür ediyorum hepinize moral oldu bana da 4 haftalık olduğunu doktor söyledi bana da bende öyledir diye düşünmedim
Guzel haberlerini bekliyoruz insallah canim 🤗
DuyguGngr kardeş iyide ayşenin fatmanın gebeliğiyle senin gebeliğin bir mi onların vucuduyla seninki aynı mı beta değeri anlamsızdır ki beta illa hamile olduğunuda göstermez başka hastalıklarda olabilir forum 4568566 kere bu konu açıldı beta değeri acayip yüksek olanlar çıktı gebelikleri sağlıklı değildi önemli olan 48 saat içinde 2 kat artması birde 6. Haftada keseyi görmek kese görünmüyorsa betan isterse 467954677 olsun gebelik sağlıksızdır ben hep bunları anlatıyorum ama inan ki kimsenin umurunda değil yine gelip benim betam bu kadar ayşeninki fatmanınki daha fazla kesem görünmedi diye sorular soruyorlar bildikleri yanıldıklarına yetmeyen bir güruh onları iyice yanlış yönlendiriyor böyle akıl tutulması şeklinde gidiyor alıştık artık bunlara
evet bugun sağlık ocağına gittim oradaki doltor hanımda öyle anlattı içim rahat etti doktor söyledi 4 haftalık olduğunu
cemileanlar sizin değer kaçıncı hafta 23tü
Gks 3.haftada canım
cemileanlar şimdi hamile misiniz??
Gks ewet suan 18+6 Günlük hmileyim
cemileanlar benim ablamda dün tahlil yaptırdı değeri 27 çıktı. Lekelenmesi vardı dr iğne verdi yarın tekrardan tahlil yaptırmasını istedi. İnşallah kimyasal değildir sizin örneğiniz bizim için umut oldu.
Gks yok canım hiç korkma sin geç donlenmedir benim bebeğim bir hafta geriden geliyordu çok sujur düzeldi bazı doktorlar Korkutyor bol bol dinlensin ayaklarini havaya kaldırsn umarım hersey istedigi gibi olur
AY inşallah ya. Yarın tahlil yaptırck bakalım. İnşallah olmuştur. Daha önce tüp bebek denedi o da olmadı. Eğer olduysa bir mucize olacak. Dr bile şaşırdı dün