Merhaba canim. Onemli olan 48 saatte 2 kat artmasi. Degerin az veya cok olmasi onemli degil yani. Sen 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptirt. Degerinin kat kat katlanmis olmasi lazim

Geç döllenme olmuş olabilir son adetine göre sayma ultrasonda ki haftaya göre say benimkiside şuan 7haftalik olması gerekiyor son adetime göre ama şuan 6haftaligim ultrasona göre hayırlı olsun bu arada 😊😊

DuyguGngr keseyi gordunuz mu? Doktor mu dedi 4 hafta 3 gun diye? Yoksa sen mi hesap ettin

Sisi canım ilk öğrendiğimde adetime iki gğn vardı değerim 17 idibugun baktordım 180 olmuş ama kotkuyorum yine de düşükmü diye

Sisi keseyi görmedim doktor kan değerime göre söyledi yada adet tarihime göre söyledi bilemiyorum

DuyguGngr 17 den 180 e kac gunde cikti? Canim korkma benimde adet gunu 60 idi 5 gun sonra 2700 olmustu birden firliyor.

DuyguGngr benimkisi ilk 2.9 dün sonra 32 oldu 94 oldu 315 bir hafta sonra gttim keseyi gördüm zaten artışların iyi bence modelini bozma aynı bende boyleydim tedrgindim inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Regli günüm 67ydi2 gün sonra tekrar yaptım 193 olmuştu. Dedikleri gibi önemli olan 48 saatte 2 katına çıkması

EzgiPeony arkadaşım hamile öğrendiğimde 10 bindi diyor ama 5 haftayı geçmişti onun anlatınca moralim bozuldu benimde

Canim bence iyi artis olmus. Dert etme hatta istegine bagli ama karindan ultrasonla gorunmuyor kese. Vajinal ultrasonla gorebilme ihtimalin var istersen bir baktir icin rahat eder hem

Sisi yarın sabah sağlık ocağına gidiyim diyorum tekrar ölçtüreyim bakalım

• Sisi bunu yanıtladı.

Her hastane nin raferans aralığı farklıdır rakamlara takılmayın artması önemli üzmeyin kendinizi

DuyguGngr canim bence doktora git. Diger turlu icin rahat olmaz hic. Ama sen bilirsin insallah hayirli saglikli bir bebisin olur 🤗

DuyguGngr vlla cnm hc kafana takma şuanki gebeligmde tahlil yaptrdigimda değer 23 tu birdaha da yaptırmadm bekledim 8 haftaya kadar sinra doktora gittim sonuçta başıma ne gelecek biliyorum benden sana tavsiye tahlilleri tekrarlayip psikolojini boşuna bozma bekle 8 haftalik falan olunca drek doktora gt

• Gks bunu yanıtladı.

Kuzum bencede moralini bozma benimki az artiyo dedi doktor ilki 48 ucuncu 96 idi doktir dis gebelik olabilir dedi bir hafta kendimi yedim cuma gunu keseyi gordum cok sukur dis gebelik degil dedi doktorum ilk haftalarda az artiyo endise etme sonra yukseliyo iki hafta sonra kalp atisini duyalim dedi sabretmej lazim bu surecte bunu ogrendim ben 😂