- Düzenlendi
merhaba 4 hafta 3 günlük gebeyim hcg180 normalmi?
merhaba 4 hafta 3 günlük gebeyim hcg180 normalmi?
Merhaba canim. Onemli olan 48 saatte 2 kat artmasi. Degerin az veya cok olmasi onemli degil yani. Sen 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptirt. Degerinin kat kat katlanmis olmasi lazim
Geç döllenme olmuş olabilir son adetine göre sayma ultrasonda ki haftaya göre say benimkiside şuan 7haftalik olması gerekiyor son adetime göre ama şuan 6haftaligim ultrasona göre hayırlı olsun bu arada 😊😊
Haticeakardeniz bilmiyorum ki canım çok moralim bozuluyor internetten bakıyorum herkes 500 lerden bahsediyor bende 180 😞
DuyguGngr kötü düşünme iyi düşün
DuyguGngr benimkisi ilk 2.9 dün sonra 32 oldu 94 oldu 315 bir hafta sonra gttim keseyi gördüm zaten artışların iyi bence modelini bozma aynı bende boyleydim tedrgindim inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Regli günüm 67ydi2 gün sonra tekrar yaptım 193 olmuştu. Dedikleri gibi önemli olan 48 saatte 2 katına çıkması
Haticeakardeniz inşallah ya sizinde mi öyle oldu moral oldu valla sağolun 🙂
Canim bence iyi artis olmus. Dert etme hatta istegine bagli ama karindan ultrasonla gorunmuyor kese. Vajinal ultrasonla gorebilme ihtimalin var istersen bir baktir icin rahat eder hem
Her hastane nin raferans aralığı farklıdır rakamlara takılmayın artması önemli üzmeyin kendinizi
DuyguGngr vlla cnm hc kafana takma şuanki gebeligmde tahlil yaptrdigimda değer 23 tu birdaha da yaptırmadm bekledim 8 haftaya kadar sinra doktora gittim sonuçta başıma ne gelecek biliyorum benden sana tavsiye tahlilleri tekrarlayip psikolojini boşuna bozma bekle 8 haftalik falan olunca drek doktora gt
Kuzum bencede moralini bozma benimki az artiyo dedi doktor ilki 48 ucuncu 96 idi doktir dis gebelik olabilir dedi bir hafta kendimi yedim cuma gunu keseyi gordum cok sukur dis gebelik degil dedi doktorum ilk haftalarda az artiyo endise etme sonra yukseliyo iki hafta sonra kalp atisini duyalim dedi sabretmej lazim bu surecte bunu ogrendim ben 😂