Her hastane nin raferans aralığı farklıdır rakamlara takılmayın artması önemli üzmeyin kendinizi

DuyguGngr canim bence doktora git. Diger turlu icin rahat olmaz hic. Ama sen bilirsin insallah hayirli saglikli bir bebisin olur 🤗

DuyguGngr vlla cnm hc kafana takma şuanki gebeligmde tahlil yaptrdigimda değer 23 tu birdaha da yaptırmadm bekledim 8 haftaya kadar sinra doktora gittim sonuçta başıma ne gelecek biliyorum benden sana tavsiye tahlilleri tekrarlayip psikolojini boşuna bozma bekle 8 haftalik falan olunca drek doktora gt

• Gks bunu yanıtladı.

Kuzum bencede moralini bozma benimki az artiyo dedi doktor ilki 48 ucuncu 96 idi doktir dis gebelik olabilir dedi bir hafta kendimi yedim cuma gunu keseyi gordum cok sukur dis gebelik degil dedi doktorum ilk haftalarda az artiyo endise etme sonra yukseliyo iki hafta sonra kalp atisini duyalim dedi sabretmej lazim bu surecte bunu ogrendim ben 😂

DuyguGngr daha betaya göre 3 haftalıksınız bende ilk öğrendiğimde 27 ile sonra 70 sonra 246 oldu ve 3 haftalıktı adete göre 4 haftalıktı betaya göre olana bakın doktor da öyle diyor 😇 adetten degil döllenmeden itibaren alın siz adet ultrasyon için 😇

DuyguGngr benimde ilk hamileliğimde 1500 falandı her hamilelikte değişiyor olabilir. Geç döllenme olmuştur

DuyguGngr canım geç döllenme olabilir bendede 94 çıktı 2 gün sonra 324 çıktı önemli olan artması 2 gün sonra bi tahlili tekrarla iki katına çıkması lazım 😘

çok teşekkür ediyorum hepinize moral oldu bana da 4 haftalık olduğunu doktor söyledi bana da bende öyledir diye düşünmedim

Guzel haberlerini bekliyoruz insallah canim 🤗

DuyguGngr canim benim 5 gun gecikmeyle 167.7 çıkmıştı seninkinden daha düşük korkma hep dua et Rabbim kucaginada almayi nasip eder insallah 🙏

DuyguGngr kardeş iyide ayşenin fatmanın gebeliğiyle senin gebeliğin bir mi onların vucuduyla seninki aynı mı beta değeri anlamsızdır ki beta illa hamile olduğunuda göstermez başka hastalıklarda olabilir forum 4568566 kere bu konu açıldı beta değeri acayip yüksek olanlar çıktı gebelikleri sağlıklı değildi önemli olan 48 saat içinde 2 kat artması birde 6. Haftada keseyi görmek kese görünmüyorsa betan isterse 467954677 olsun gebelik sağlıksızdır ben hep bunları anlatıyorum ama inan ki kimsenin umurunda değil yine gelip benim betam bu kadar ayşeninki fatmanınki daha fazla kesem görünmedi diye sorular soruyorlar bildikleri yanıldıklarına yetmeyen bir güruh onları iyice yanlış yönlendiriyor böyle akıl tutulması şeklinde gidiyor alıştık artık bunlara

evet bugun sağlık ocağına gittim oradaki doltor hanımda öyle anlattı içim rahat etti doktor söyledi 4 haftalık olduğunu

DuyguGngr canım benimde ilk 110 çıkmıştı 3 gün sonra 550 mi ne olmuştu artması önemli bence moralini bozma benimde geç döllenme olmuş

DuyguGngr Benin beta 1260 di dojtor 5 hafta dedi ama ultrasyonda kese yoktu altan ultrasyonda bakti kese gorundu korkma cnm defer yukselmesi iyi