AyseSapmaz MedineDinztrk ayy aynı gün gideceğiz buradan yazalım birbirimize ne diyecekler yada hangimiz önce dogurursa
AyseSapmaz MedineDinztrk 3 gün önce tam 3 kilo demişti gidene kadar alır biraz daha sizin kilo ne kadar
LeyLaFidan Asaf yani hazırlıklı ol herşey normal pozisyonunu almış yani keyfini bekliyeceğiz bebişin 🙂 umarım hepimiz bir avazda kurtuluruz Allah yardımcımız olsun
LeyLaFidan MedineDinztrk son tarih 6 mart kgsu 3930 ama doktor ultrason cihazları fazla ölçebiliyor dedi. @Asaf
AyseSapmaz MedineDinztrk Herhalde aynı gidiyoruz 😌 aşağı doğru çekiyor karnım baskı gibi akşamları bu saatte başlıyor dünde olmuştu gece3e kadar sürdü
AyseSapmaz MedineDinztrk Ay valla karnım indi mi inmedi mi onu da bilemiyorum😒 ama tuvalet ihtiyacim arttı
MedineDinztrk AyseSapmaz inmiştir artık nefes alırken rahatlamış ve daha rahat yemek yiyor olman lazım
MedineDinztrk AyseSapmaz erkek çoçukları için 41.haftaya kadar beklediklerini duymuştum Sütün geldi mi bu arada
AyseSapmaz MedineDinztrk Hayir süt gelmedi ama sıkıştırdığım zaman bir sivi geliyor çok da oynamadım ama