NurEto Sunay10_ daha da yükselmiş cnm gebelik ondan olmuyo olabilirmiş ve çok nadir görünen Bi hastalıkmış dahileyeye gittim endokrin yaaa 4 eylüle kadar dolu moral en yıkılmış durumdayım eylüldede olmayacak sanırım
gunesveguney Mom092 ondan getirttim zaten canim 50 li aldım hatta reglim 8 gun surdu 10. Gunden itibaren yapmaya basladim 25. Gune kadar takip ettim ama hep 2. Cizgi silikti suan regli de olmadim 4 gun gecti yumurtlayamadim bence
Mom092 gunesveguney ben net cizgiyi gordum kuzum acaba adet gunundemi yumurtlama oluyo bazilarininki oyleymis cnku
Deletedmom00313 https://i.hizliresim.com/Z5X78k.jpg Kızlar benim testlerimde sürekli böyle 7.8.9 yumurtladım 10. Çatladı (takip eden kişi öyle dedi) 15.16.17.18.19 yine yumurtlama gösteriyor basına gelen var mı bukadar uzun sürmesi normal mi ikinci yumurtlama dediler bi kaç kişi gebelikte olabilir hassas test olduğu için gebeylende böyle koyu çıkar dediler kan testi yaptırdım dün aksam negatif çıktı. Bide ben testlerin bozuk olduğundan süphelenip eşime yaptırdım bitane de ondada çok çok silik ikinci bir çizgi çıktı erkeklerde ikinci çizginin belirmesi normal mi değil mi? Testler mi bozuk?
Leylaacl Deletedmom00313 hic bu kadar meraklanmamistim testler kop koyu resmen insallah hamilesinizdir kan tahlilindede cikar umarım kac gününüz kaldi adete
NurEto Sunay10_ yok kuzum ya öldüm sabahtan beri Bi oraya git Bi buraya bilmiyorum içimde hep Bi his vardı hiç anne olamayacak ışık gibi hissediyordum çıktı işte