Reyhann93 NurEto olsun canım tedavini olunca olur en azından olupta düşse daha çok üzülürdün rabbimin vardır bir bildiği inşallah en kısa sürede tedavin olur ve bebek için tekrar denersin dualarım seninle canım 🤲🤲
Busimss Adetime 4 gün var. Erken gebelik testlerinden yaptım negatif çıktı. Eğer gebelik olsaydı gösterirdi diye düşünüyorum o yüzden sanırım bende Eylüle kaldım ☺️🌺
Reyhann93 Cuma yada perşembe adet günüm yarın sabah ilk idrarla erken gebelik yapsam çıkarmı varsa beklemek çok yıpratıyor 🤔🤔
Busimss Reyhann93 Bence çıkar canım varsa benim de adetime 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı demek mi yok olsaydı çıkardı bence
Reyhann93 Busimss normalde geçen ay kimyasal gebelik yaşadım hiç test yapmicam demiştim günüm geçse bile Ama olmuyo hiç d2ğilse ümit etmiyim diyorum ümidimi keserim
Mom092 gunesveguney ben net cizgiyi gordum kuzum acaba adet gunundemi yumurtlama oluyo bazilarininki oyleymis cnku
gunesveguney Mom092 valla olabilir ben birakmakla hata ettim tekrar basliycam hemen yapmaya :( Saat kac gibi yapmam gerekiyor bu testi 😐
Leylaacl Deletedmom00313 hic bu kadar meraklanmamistim testler kop koyu resmen insallah hamilesinizdir kan tahlilindede cikar umarım kac gününüz kaldi adete
NurEto Sunay10_ endokrin özelde yok olsa oraya gidecem mecbur devleti bekliyoruz işte diyetisyene de randevu aldım çok kararlıyım çok hırslıyım bakalım 😊
NurEto Sunay10_ diyetisyene özele aldım oda dolu taa 18 eylüle veriyo ama o kadın çok iyi tanıdık bakalım araya sıkıltırabilirse daha erken alacak
Reyhann93 Erken gebelik testi yaptım bu gün 3 gün var adete sonuç negatif ama sabah ilk idrarla felan değil olsa silikte olsa çıkardı herhalde 😔😔
Blackkcat Oğluma eylülde hamile kalmıştım hiç unutmam sat 9eylüldü😊haziran 15te doğmuştu,inşallah buradaki herkes hamiş kalsın bu ay,reglime 7gün var hiç belirtim yok bakalım eylüle mi nasip
Paresss Blackkcat Tanıdıkların hepsi burada ne güzel bende geleyim bari dedim eylül nasip olur inşallah bu ay benimde umudum kalmadı hatta sabah erken gebelik testi yaptım dayanamadım ama kocaman bir negatif:(kısmet eylüle benim inşallah