Elif_kocaturk Merhaba hamileliğini göğüs hassasiyeti ile anlayan varmıdır acaba? 😊 Adet bitiminden iki üç gün sonra hassasiyet başladı 14 gün oldu hâlâ sızlıyor ve damarlar belirgin erken döllenme olduğunu düşündürdü bana ama ne zaman test yapmalı bilemedim 🙄
Blackkcat Elif_kocaturk benim en büyük belirtimdir,ortası genişler noktalar belirginleşir ve acır:))bat tarihin ne zaman canım bata 3gün kala test yapabilirsin
Elif_kocaturk Blackkcat bat için daha var 28 eylül normalde 1 hafta kala göğüs hassasiyetim başlardı ve geleceğini anlardım bu sefer öyle olmadı 30 ağustosta bitti ve iki üç gün sonra hassasiyet başladı aynı zamanda son günlerde sık idrara çıkma ve kasıkta batma kramp gibi şeyler de oluyor çokta ümitlenen istemiyorum ama ilk defa göğüs hassasiyetim çok erken başladı
Blackkcat eylul13_ bende ağustosta hormon testi yaptırdım benmde fsh yüksekti 12.3,senin kaçtı canım bana ilaç verdi protime women diye ben kullanıyorum,hayıt tohumu ve aslan pençeside aldım çok içemedim,regli olursam tekrar bakacak doktor fsh a
Betulsna Deletedmom0312 Bende bende 😊 Umarım Eylül bize şans getirir. Çok istiyorum bu ay hamile kalabilmeyi. Bugün ovulasyon testinr başladım. Hayırlısı olsun hepimiz için🙏🏻
Betulsna Keremeral hayırlı olsun tatlımm. İnşallah kan testinde de çıkar🙏🏻 Rabbim bize de o sevinci tattırsın inşallah😊
3melekannesi Merhaba ben de 22 eylülü bekliyorum 4-5 eylülde gördüm yumurtlamayı o günden beri yinede test yapıyorum tekrar yumurtlama olursa kaçırmıyım die yine koyulaşıyo☺️
Blackkcat Elif_kocaturk anladım canım regli düzenliyse genelde düzenli yumurtlanıyor ama erken çatlamıştır belki olabilir,çok erken henüz test için en azından 1hafta daha bekle kuzum
3melekannesi Blackkcat evet ya çok silik çıkıyodu bazende hiç çıkmıyodu ama dünle bugün farkettim koyulaşıyor
Elif_kocaturk Blackkcat evet evlendiğin günden beri düzenli 35 günde bir buna göre yumurtlama 21.günde oluyor ama şuan mesela yumurtlama gününe az kaldı ama akıntıda artışta yok buda hamilelik şüphemi arttırıyor yumurtlama olmayacak galiba 🙈 eğer hamişsem erken döllenme olduğunu düşünüyorum çünkü bittiğinde sıvıda artış vardı bayağı 🤔 test için çok erken diyosun kuzum ah beklemek çok zor 🙊 bir kaç yerde erken dollenmede bat gecikince testte kopkoyu çizgi gördüklerini demekki erken yapsaydikta çıkardı dediklerini okudum test yapsam mı acaba diye düşündüm ama
Blackkcat Elif_kocaturk yapabirsin ama strese girme diye söyledim aslında ama böylede streslisin istersin sen testi yap için rahat etsin,üstüne görme denilen şeyden şüpheleniyorsun çünkü,hani regli dönemi içinde oluyor yumurtlama geç olduğu için
Elif_kocaturk Blackkcat regliden iki üç gün önce korunmamistik ama sonra regl oldum az sürdü bu yüzden şüphelendim 🙊 ya o zaman oldu olduysa yada bitiminde bittiği günde korunmamistik çünkü en iyisi bi test yapmak negatif çıksa bile batı beklerim ona da daha 2 hafta var
Blackkcat Elif_kocaturk yani test yap bakalım canım yoksada yumurtlama dönemin geliyor zaten inşallah bi şekilde vardır kuzu🥰