Blackkcat Elif_kocaturk yani test yap bakalım canım yoksada yumurtlama dönemin geliyor zaten inşallah bi şekilde vardır kuzu🥰
Elif_kocaturk Blackkcat inşallah canım Allah hepimizin kucağını doldursun kimseye aratmasin çok çok teşekkür ederim birileriyle konuşmak çok iyi geldi iki haftadır kendimle çelişip duruyorum 🙄😁
Elif_kocaturk Blackkcat Test yaptım negatif 🙄 erken mi yaptım acaba ya 3 hafta oldu çünkü bugün 3+2 görünüyo reglye 11 gün var
Elif_kocaturk DiplomaliEvHanimi aslinda evlenmeden önce bir ay 28.de bi ay 35inde geliyordu kendince bi düzen kurmuştu 😊evlenmeden 1 ay önce d.kontol halına başlamıştım ikinci ayda bıraktım kilo yaptı 🙄 sonrasında hep 35ten 35e olmaya başladı sanırım hap düzenledi
Blackkcat Elif_kocaturk rica ederim canım,annelik çok özel bi duygu rabbim arattırmasın,buralardayız yaz kuzummaklındakileri batı bekliyoruz işte eylül bitmeden güzel haberler alalım inşallah
DiplomaliEvHanimi Elif_kocaturk ilaclarin etkisi cok yaaa benimde evlendikden sonra bozuldu nsanda kurtaj oldum sonra ilk adetim bitti sonraki 3adetim de 32.gun oldu sabitlendi yani 32gunde bir olmasi 36si normlde ama 28ini baz aliom bende
Elif_kocaturk Blackkcat bebeği istediğim kadar doğumdan da çok korkuyorum ama işte insan anne olmak istiyor inşallah eylül hepimiz için hayırlı haberler getirmiştir burda insanlar birbirleriyle konuşup rahatliyorlar 😊 benim bile stresim azaldı valla
Blackkcat Elif_kocaturk inşallah canım💜ben 2 doğum yaptım🙈zor ama unutuyor insan,biri normal diğeri sezeryan
Elif_kocaturk DiplomaliEvHanimi inşallah tez vakitte kucağına alırsın canım benim aslında benim için acelesi yoktu eşimle 2 3 yıl düşünmeyelim daha erken dedik sonra yaşımın 25 olduğu aklıma geldi 😁 5 aylık evliyim henüz
DiplomaliEvHanimi 30eylulde evlendik dugun oldu temmuzda nikah olduda. Gecikirse supriz olabilir o gun 🙏🏻
Elif_kocaturk Blackkcat hep kötü hikayelerle karşılaştım aslında sancidan korkmuyorum karşılayabileceğimi düşünüyorum ama epizyotomi icin ayni seyi soyleyemeyecegim 🙊 çünkü kesilecek olmam düşünürken bile beni paniğe sokuyor kesiyi ogrendigimden beri çocuk sahibi olmaktan korkmuşumdur 😁
Busimss Kızlar merhaba çatlatma iğnesinin 11.günü bugün çok ağrım olduğu için test yapmak istedim ama negatif çıktı. Adete de 6 gün var açıkcası biraz umudum kalmadı diyebilirim. Rabbim insallah sizlere versin ☺️ [url=https://hizliresim.com/1pBRVA][img]https://i.hizliresim.com/1pBRVA.jpg[/img][/url]
Elif_kocaturk Busimss bugünkü dualarımız seninle olsun o zaman inşallah tez vakitte güzel haberler alırsın pes etme 🙋🏻♀️
Busimss Elif_kocaturk teşekkür ederim kuzum dediğim gibi ümidim hiç yok çıksa çıkardı gene de bakalım Allah razı olsun
Elif_kocaturk Busimss Busimss umut her zaman var olmali bence moralde önemli hem moralini yüksek tutmalısın 😊
Blackkcat Busimss herkesin bünyesi farklı kuzum rahime yerleşme süresi 14güne kadar uzayabiliyor Allah hayırlı zamanda nasip edecektir muhakkak canım,şimdiden sonra kafandan çıkar,regliyi ya da bebişi düşünme akışına bırak inşallah vardır ya🤲🏻
Busimss Blackkcat bir kere ümidim bitti zaten kuzum heves gidince ne takip ediliyor ne birşey Rabbim sizlere nasip etsin insallah en yakın zamanda hepimiz için hayırlısı