NurEto Busimss bu ay olmayacağını biliyordum canm Bi hormonum çok yüksek ondan olmuyormuş tedaviye baslıycam bu ay
purplemoon Kizlar bende kimseyle paylasmadim suan esimle ayni sehirde degiliz cunku gidince ona supriz olsun istedim ama reglim2 gun gecikti bende dun idrar testi yaptim hafif silik cikti cok heycanlandim pzartesiye kdr sabredip kan tahlili vericem .
Busimss purplemoon ayy insallah minnosun seninledir kuzum çok sevindim ☺️ Kan sonucu da mutlaka paylaş insallah güzellikle sağlıkla kucağına alırsın 🌺
purplemoon Busimss insallah paylasirim tabi tesekkur ederim ama cok degisik duygular icindeyim boyle olmasi normaldir sanirim insan ne kdrda isteyerek yapsa kendini hazir hissetmiyor gibi oluyo 😊
eylul13_ NurEto ona göre hesap yaptığımda adet olmam gerekiyordu olmadım çarşamba kan testi verdim,0. 00 çıktı hâlâ adet olamadım
purplemoon eylul13_ bakalim kanda belli olsunda kesin haberi verince kutlariz kizlar sagol canim 😊 Allah dileyen hayirli annelik babalik yapabilcek herkese nasip etsin
eylul13_ NurEto temmuzda benimde fsh yüksek çıktı doktor o sonuçla zor gebe kalırsın dedi hiç takmadım ilaç yazdı kilo ve kıllanma yapıyor diye ilacıda almadım
NurEto eylul13_ benim değer fırlamış durumda diyete ve spora da başladım ilaç ne verecek bilmiyorum salı günü bakacam duruma göre
Blackkcat eylul13_ bende ağustosta hormon testi yaptırdım benmde fsh yüksekti 12.3,senin kaçtı canım bana ilaç verdi protime women diye ben kullanıyorum,hayıt tohumu ve aslan pençeside aldım çok içemedim,regli olursam tekrar bakacak doktor fsh a
eylul13_ NurEto kilo vermek istiyorsan sana tavsiyem sabah akşam 1yemek kaşığı elma sirkesi 1bardak suya koy iç çok etkili (tabi gebelik şüphen olursa içme) günde 3defa da yeşil çay iç