Ecrinbzkrt Kızlar bısey sorucam akıntım sarı gelıyodu kürtajdan sonra ve dün bugun biraz yeşil cok afedersınız ama arada da beyaz gelıyo sanırım intihap var bu gebelıge engelmi gercı bu ayda gebelık olmassa doktora gıdıp intihapla ilgili tedavi olucam kaşıntı veya ıdrarda yanma vs hiç yok siZe danışmak istedım bileğiniz vardır
Blackkcat Ecrinbzkrt evet engel demişti bana doktorum bir hafta fitil vermişti ondan sonra hamile kalmıştım hatta tabi maalesef bebeğimin kalbi durmuştu 10.haftada
Ecrinbzkrt Blackkcat hadi ya o zaman bı an önce baslıyayım tedavıye haftaya bakayım gebelık belli olucak eger yoksa hemen gıdeyım birde ben kurtajdan sonra ıntıhabım sökulsun die maydanozlu su lımonlu su falan ıcmıstım sonra zaten devamı böle yani😔
Blackkcat Ecrinbzkrt anladım canım ünşallah hamilesindir diyeyim o zaman🥰değilsen gidersin dr a vajinal muayene oldum ben ve kan aldılar,mantar enfeksiyon hepsi vardı ilaç ve fitil vermişti
Ecrinbzkrt Blackkcat inş cnm cok saol yardımcı oldun gecer dıe bekleıdm hep ama bugunde kotu olunca sormak ıstedım en iyi olmazsa tefavıden sonra dusunmek bebek hakkımda hayırlısı bakalım😘
Blackkcat Ecrinbzkrt amin canım inşallah güzel haberlerini alacaz💜eğer devam ederse gitsen mi ki doktora sat ne zaman
Ecrinbzkrt Blackkcat bazen yogun gelıyo bazen azalıyo ama renk olarak devam işte 25 agustos kasıklarıma arada agrı gırıyo acaba dıyorum sonra ıntıhap devam edınce aksını dusunuyorum ıntıhaptan dolayıda olabılr
Blackkcat Ecrinbzkrt yakınız birbirize sat olarak,bekleyelim bakalım😊kokuluysa akıntın hemen git canım hamilelik şüphem var dersin ona göre ilaç verir
derinmavi kızlar, bugün yumurtlama günümdü. ikinci çizgi daha koyu çıktı ve değerlendirdik. bakalım ne olacak. sizde durumlar ne
DiplomaliEvHanimi derinmavi ben zamana biraktim takip etmiyom bende 28ini bekliom adet gunum(32gundebir)
derinmavi @DiplomaliEvHanimi en güzeli canım. kafaya takmayınca olduğunu söylüyo herkes. gerçekten etkisi var bence. @Blackkcat aynı zamanlarda belli olcak desene :)
Gamzecam Benimde bat 21 ile 23 Eylül arası inşallah gebelik vardır Rabbım en hayırlısını sağlıklı sini nasip etsin hepimize 🥰
eylul13_ 8 ağustos ta ilişki sonrası hafif kanama ve 3gün süren kahve rengi akıntım oldu ve daha sonra 4cü günde kananam başladı sizce bir sonraki adet tarihimi nasıl hesaplamalıyım? Leke olduğu gün mü kanın geldiği günmü
NurEto Bende adet oldum kızlar bugün leke geldi pazartesi kan vercem salı ultrason var bakalım tedavi süreci ne olacak dua edin bana
eylul13_ NurEto ona göre hesap yaptığımda adet olmam gerekiyordu olmadım çarşamba kan testi verdim,0. 00 çıktı hâlâ adet olamadım