Uvercinka Benim de 5+1 . Doktorum sadece folidace (folik asit) verdi. Peki hanımlar siz bu dönemde doktorlarınızın verdiği hangi takviyeleri alıyosunuz?
Sermec Uvercinka ben 9+2 haftalık hamıleyım bana folattiro verdı sadece bir de bır düşüğüm oldu ondan dolayı tedbır amaclı coraspin kullanıyorum
mervekrkkc Uvercinka ben regenesis max aliyorum ilk 3 ay bitene kadar folik vitamin komple max ilac bebgin gunluk tum ohtiyacibi karsiliyormus
Esraminik2020 6+5 haftalık hamileyim. Dün kalp atışını sadece izleyebildim henüz çok küçük olduğu için duyamadık 😊ilk aylarda devlet mi özel hastane mi tercih ediyorsunuz
glslnnb Esraminik2020 benim doktorumun muayenehanesi var. Tıp fakültesinde hocalık yapıyor aynı zamanda. Tüm tahlilleri tıp fakültesinde yaptırıyor muayeneye özel muayenehanesine gidiyorum.
sinber Merhaba Sata göre 7+2 ultrasona göre 6+0 çıktı bgn Keseyi gördük ama bebek ilk defa bgn göründü kalp atışı yok henüz ama Dr biraz olumsuz konuştu yüksek ihtimalle bundan snr duyulmaz dedi birkaç gün bekleyip başka dra gitmeyi düşünüyorum Bu tarz bir durum yaşayan oldu mu acaba bir de dualarınıza bizi de ekler misiniz hayırlısı olsun
Larazara sinber geç döllenme olmuştur canım kötü düşünme vajinal mi bakıldı ultrasonda karından mı bakıldı bazı gebelikler de geç kalp atışı duyuluyor
cbmell sinber Ben 6+3te sadece keseyi görebildim. 7+1de doktora bebeği görmek için gittiğimizde doktor karnıma bakmadan önce uyardı. Bebeği görüp kalbini duymak için erken. Göremezsek sakın stres yapma dedi. O gün gördük ama göremeseydik de doktorum rahatlatmıştı.
Mujde- Elifaa ben mide bulantısından dolayı hiç bişey yiyemiyorum sadece çubuk kraker yiyebiliyorum şuan ve çok az da meyve 4,5 kilo verdim🤦🏻♀️ Doktorum ilk 3 ay bebek senden beslenmesini sağlıyor korkma panik yapma dedi ama hayırlısı 🤲🏻
Senam19 Mujde- evet senden beslenirde sanaa yazık yani doktor neden migde bulantısı ilacı vermemişki acaba 🤔 çok kötüysen migde bulantısı ilacı isteyebilirsin canım bende bulantı ilacı kullanıyorum 8+6yım
cbmell Mujde- İçimi rahatlattınız ben de sizin gibiyim sadece meyve yiyebiliyorum. 7+2yim 2,5 kg verdim çok stres yaptım. Doktorum böyle olmaz kilo alman lazım neden kilo veriyorsun diyince panik yaptım.