Busralnan Elifaa bana mı sordunuz bilmiyorum ama cevaplayayım yinede 😂 istanbulda sefaköy medipol hastanesi deniz sarıkayaya gidiyorum 😊
istu30 Busralnan merhaba bizde 6+3 olduk yarın kalp atışını dinlemeye gideceğiz. SİZ karından ultrasonda mı duydunuz ?
Uvercinka Benim de 5+1 . Doktorum sadece folidace (folik asit) verdi. Peki hanımlar siz bu dönemde doktorlarınızın verdiği hangi takviyeleri alıyosunuz?
Sermec Uvercinka ben 9+2 haftalık hamıleyım bana folattiro verdı sadece bir de bır düşüğüm oldu ondan dolayı tedbır amaclı coraspin kullanıyorum
mervekrkkc Uvercinka ben regenesis max aliyorum ilk 3 ay bitene kadar folik vitamin komple max ilac bebgin gunluk tum ohtiyacibi karsiliyormus
Esraminik2020 6+5 haftalık hamileyim. Dün kalp atışını sadece izleyebildim henüz çok küçük olduğu için duyamadık 😊ilk aylarda devlet mi özel hastane mi tercih ediyorsunuz
glslnnb Esraminik2020 benim doktorumun muayenehanesi var. Tıp fakültesinde hocalık yapıyor aynı zamanda. Tüm tahlilleri tıp fakültesinde yaptırıyor muayeneye özel muayenehanesine gidiyorum.