_elsm_ Elifaa 5+6 haftalık salı günü inşallah kalp atışını duymaya gideceğiz sağlıkla inşallah gün geçmiyor ❣️❣️
cbmell 4+6 :) henüz doktora gitmedim 2 hafta sonra gideceğim. Güzel haberler duyarız inşallah. Annemlere kalsa 2 ay daha göndermeyecekler doktora
melisss_ cbmell ben de hiç muayane olmadım sadece kan testi yaptırdım 10 gün önce 2402 çıktı değerim son adetime göre 6+3 günlük yazıyor ama bilmiyorum pazartesi gitmeyi düşünüyorum doktora
Dnizsah melisss_ bende kendimi o kadar çok doktorların eline bırakmıyorum kan testi yaptım 3 haftalıktım aradan 2 3 hafta geçti Sonra gittim hastaneye
Kub06 Benimde 5+5 keseyi gördük geçen cumartesi şuan şehir dışındayım gidince kalp atışını duycaz inşallah 🤲🏻 Ama gitmeme daha 1 hafta var vakit geçmiyor sabırsızlanıyorum kalp atışını duymak için 🤩
elifcerennn Bende doktora Perşembe günü gideceğim sadece kan testin de pozitif haberini aldık çok meraktayım sanırım 4-5 haftalık :)))))
Fatmaahuseyin 7+4 olduk nizde kizlar ama son adetim haziran 11 di.doktor temmuz 3 aldi birsey olur mu kalp atisinida duyduk cok sukur
Esrakara74 Zs18 Fatmaahuseyin döllenme gec oldugu icin doktor ileri tarih yazmistir canim bi arkadasimin da oyle olmustu@
Birpsikolog 7+6 olduk bizde ! ❤️ Burayı daha aktif kullanabiliriz bence. 2020 nisan anneleri olarak 🥰
glslnnb Damlaede Birpsikolog biz de 7+6 yız😍😍 Aslında son adet tarihine göre 8+6 ydı ama doktor geriye çekti haftamızı bebişe bakarak :) evet burayı aktif kullanalım fikir alıp verelim :)