Poncik77 dilekcy1644 evet sende kendini hamile değilmiş gbi hissediyor musun rahat rahat oturup kalkıyorum Pazartesi günü kontrolüm var bazen acaba yaşıyor mu diye evhamlanıyorum 🙄
dilekcy1644 Poncik77 ayy evett bu aralar daha çok evham yapıyorum daha 2 hafta var kontrole bimmiyorum nasıl dayanıcaz bizde 🙄
Poncik77 dilekcy1644 Pazartesi günü gelmesini 4 gözle bekliyorum 15 gün sonra gel dedi doktor vakit geçmek bilmiyor göğüs hassasiyeti dışında başka bişi yok 😬
Aysgl_trl_trn 13+3 olduk. Kerata inatçı çıktı cinsiyetini öğrenemedik 🥰 2 Hafta sonra kontrol var bakalım o zaman öğreniriz inşallah 🤲
dilekcy1644 Ruhsuz Poncik77 benim azda olsa çıktı eskisi gibi yumuşak değil karnım sert biraz orda olduğunun doluluğunu hissediyorum yani
Poncik77 ErErulu sabah kalktığım da normal göbeğim akşama doğru büyüyo ama yediğim için DİE düşünüyorum 🤔
Ayzem_25 Melekkanne folik asitten sonra aynı ilacı verdi doktorum bana da . 4-5 gün kullandım kabızlık yapıyor . Sende de aynı sıkıntı oldu mu ?
Melekkanne Ayzem_25 ben daha bugün başlayacağım aslında içinde probiyotik var diye kabızlık yapmaz diye düşünüyordum, birlikte demir de kullanıyorsan demir kabızlık yapar aslında
Sermec 14+2 olduk doktorumuz erkege benziyor dedı ama bakalım hayırlısı olsun 11 gün sonra kontrolumuz var 🙂
dilekcy1644 Poncik77 herkesin farklı oluyor işte 🙂 ay sağ salim hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah 🤗🤗🙏🙏🙏🙏