anjel_selinaa Suheyla19A maalesef yatarken yaşıyorum ben o ağrıları uykumdan uyandırıyor beni fena ağrı oluyor bacaklarımda ve kalçamda
Luisluis Mrverzgr ben yaşıyorum galiba, tam çatı ağrısı mi değil mi bilmiyorum ama vajinamdaki kemikler bazen aşırı ağrıyor hem de çok erken zamandan beri, şuan 18+3
anjel_selinaa Gozdeninballisi amin amin canım bende aynı 16+5 ve his yok :( cinsiyetimizde belli değil :)
Feridearslantas1 Deletedmom0810 diyosunuz ozmn kullaniyim 2 hafta sonra muatenem var ozmn ilaclarida goturuyum yanimda
anjel_selinaa Feridearslantas1 Maşallah canım bende şimdiye kadar progestan ve oksapar kullanıyorum maalesef sonu iyi olsunda herşey kullanırım...
Feridearslantas1 Elifozdn Kucuk kucuk kipirdama hisetmisyomusunuz ben 17 ci haftamda hissettim ama surekli deil kucuk kucuk oluyor
Feridearslantas1 anjel_selinaa Allah hepimize saglikli evlatlar versin insallah❤🌸bana bebeginde bisey yok saglikli gozukuyor dedigi icin bide busuru ilac yazdi ondan tereddutteyim
Cgdmbln Ezo-masum Bende hiç bi ek takviye kullanmıyorum sadece folikasit içiyorum doktorum doğrultusunda.. Makaleleri okurken kullanılması gerektiği falan yazıyordu bi ben mi kullanmıyorum acaba dedim kendi kendime yanlız değilmişim 🤗🐣
Kbrckbln Dolunayto valla tatlım benım ıkıncı hamılelıgım 18+3 üz bende hissetmiyorum bıde herkes dıokı hissetmen lazım ıkıncı hamılelikte ama hıssetmıyorum 20 haftadan once net hıssedemıosun zaten bebişin hareketlerini
Tncns Dolunayto bazen içimde mısır patlamış gibi bişeyler oluyor ama günde bir yada 2 kere o mu bilmiyorum da bende çok hissetmiyorum sadece günden güne şişiyorum :) ve zaman geçmiyor nasıl nisan olur bilmiyorum☺️
Esra4624 Feridearslantas1 ya bende minik minik pıtırdı hissediyorum ama işte bağırsal hareketi mi değil mi anlamıyor