Elifozdn Deletedmom0810 Büyükler hep bizim 2 aylıkken pıt pıt atmaya başladı sende nasıl yok diyolar, bi de erkek daha çabuk hissedilirmiş :) önceden öyleymiş sanırım🙈
anjel_selinaa Suheyla19A Evet biraz fazla gibi ama alışıkta değilim hep sola yatmaya arada sağada dönüyorum ama çok fazla üstüne yattığım için olabilir diye düşünüyorum :(
Cmcme 18+2 haftalık benim kızımda bir haftadır hissediyorum hareketlerini göz seğirmesi gibi sanki karnında minik hareketlerini hissetmek
anjel_selinaa Suheyla19A Günaydın cnm öyle yapmaya çalışıyorum işte ağrı oluyor belki ama katlanacam ne yapalım yeterki bebişler sağlıklı olsunlar...
Deletedmom0810 Elifozdn hissetmeyince hissedilmiyor ya onlarınki psikolojik miydi yoksa bağırsak hareketleri miydi bilemiyorum ama 😂 inşallah en kısa zamanda biz de hissederiz
Elifozdn Deletedmom0810 inşallah, sadece muayneye gittigimde kendimi hamile bebegim olucakmis gibi hissediyorum, sende oyle misin:)
Deletedmom0810 Elifozdn yok valla ben her kustuğumda her ağrı çektiğimde hissettiriyor kendini sağolsun 😂 genelde acı çektiriyor şu an 🤣
eyinass İnanır mısınız şuan yazılanları okurken ufak ufak bebeğimin ilk hareketini hissettim ilk kez oluyor 🥰 18+2 olduk biz de