Ezo-masum Cgdmbln zaten balık zamanı cnm taze taze haftada 2 kere yesen yeter bence hiç yağ kullanma şimdi doktor verdiyse bilemem de ben vitamin bile içmiyorum
Deniss59 19 haftalık kız 👧🏻 bekliyoruz inşallah sağlıkla hepimizin ki 🙏 16 Nisan demişti doktorumuz bakalım 😊
annemaya Biz de 20+3 olduk bugün, kızımız olacak inşallah 🥰 Allah’ım hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Bursaa12312 Biz de buradayız 20+4 1 ve 3 nisan arası bekliyoruz allahım isteyen herkese versin bu duyguyu 🙏🏻🙏🏻 Hepimize hayırlı doğumlar 🤗🌸
Feridearslantas1 Deletedmom0810 Az once ciktim doktordan kasilmalar normalmis ama dusuk onleyici ilac yazdi progastan mi ne o ilaci yazdi
Deletedmom0810 Feridearslantas1 iyi olmuş canım kullanırsın en azından için rahat eder aklında soru işareti kalmaz 🙏🏻
Sermec zelis63 canım ya net bılmıyırum nasıl olur ama sezeryan olma ihtimali yüksek bence ben daha önce bir düşük yasadım kürtaj olurken hemsıre kemik yapısından dolayı sen normal dogum yapamazsın demişti ondan dolayı sezeryan olur dıye düşündüm
Cgdmbln Ezo-masum Bende hiç bi ek takviye kullanmıyorum sadece folikasit içiyorum doktorum doğrultusunda.. Makaleleri okurken kullanılması gerektiği falan yazıyordu bi ben mi kullanmıyorum acaba dedim kendi kendime yanlız değilmişim 🤗🐣
Feridearslantas1 Deletedmom0810 diyosunuz ozmn kullaniyim 2 hafta sonra muatenem var ozmn ilaclarida goturuyum yanimda