Prenses_anne01 mrymry0101 17 +5im evet 3 4 gündür kıpırdama hissediyorum ve eminim bebek olduğundan az önce de elim karnimda uzanıyordum Bi anda hissettim elimin altında kıpırdadı nasıl mutluyum yaa 😍😍❤️❤️❤️
Suheyla19A Elifaa kac haftaliksiniz siz merak etmeyin 2 gun oncesine kdar bende burda postlar actim nasil hissediyorsun artik bende hissetmek istiyorum diye gerçekten vakti gelince aha bu bebek hareketi diyosun hissediyosun cnm hic dusunme
Sermec zelis63 canım ya net bılmıyırum nasıl olur ama sezeryan olma ihtimali yüksek bence ben daha önce bir düşük yasadım kürtaj olurken hemsıre kemik yapısından dolayı sen normal dogum yapamazsın demişti ondan dolayı sezeryan olur dıye düşündüm
Gozdeninballisi Biz de 16+5 olduk. Nisan ayının son haftası gibi bekliyorum kuzumu. Daha cinsiyet belli olmadı bakalım haftaya kontrolümüz var. Ve evet bende hissedemiyorum kızlar. Yakında tüm hissedemeyenler olarak hissederiz insallah 😉
anjel_selinaa Gozdeninballisi amin amin canım bende aynı 16+5 ve his yok :( cinsiyetimizde belli değil :)
Suheyla19A Elifaa bel agrisi disinda cok şükür bi sıkıntımız yok cok yuruyuncede kalcalarima iniyo o agri ama gun icinde beni rahatsiz edecek kadar degil
anjel_selinaa Suheyla19A maalesef yatarken yaşıyorum ben o ağrıları uykumdan uyandırıyor beni fena ağrı oluyor bacaklarımda ve kalçamda
Luisluis Mrverzgr ben yaşıyorum galiba, tam çatı ağrısı mi değil mi bilmiyorum ama vajinamdaki kemikler bazen aşırı ağrıyor hem de çok erken zamandan beri, şuan 18+3