Miskokulum Ben Mehmet ismini koymak istemiyorum ama elimden birşey gelmez onlar babadan oğula bunu gelenek haline getirmişler yani birde vefat etmiş eşimi de kırmak istemiyorum ama isimi de hiç sevmiyorum Ya insan sevmeyince sevmiyor yani ben sadece eşimin babasının ismi diye değil evlenmeden önce bekarkende sınıfta Mehmet ismi olurdu sevmezdim yani . Kalp kurmamak adına insan kendinden geçiyor heralde 🤦🏻♀️Keşke eşim babamın adını koyacam diye düşünmeseydi yani ölen kişinin ismini koymak nasıl bir mantık İnan’ın ben anlamıyorum . İsim benim için çok önemli ve ağır bir mevzu böyle babamın aşını koyalım deyip geçecek mevzu değil Tolgahan1990 Meryemabf Kovaburcu Hilalcemalettin mubu81 Simos44 Dilaranil Rbysf
Beybilicop Megmeg karıştırdınız sanırım ben severek rızamla koydum🙈 tek isimden yanayım üstelik sakinse işimiz kolay 🥰
Smraozn12 Miskokulum bnce eşinizin gönlünü hoş tutun rahmetli olmuş sonuçta bnmde ilk bebeğim kız olsaydı Bn kendi rahmetli annemınkini koyacaktım adı Zeynep 🙏 hatta Bn degıl eşimden cıktı böle Bi fikir kız olursa annenin adını koyalım diye cok hosuma gıttı böle düşünmesi ama maalesef erkek 🥰 bidaki sefere artık 🤗
06-06060a cnm benim kayınbabamın ismide mehmet eşimde tutturdu oğlum olursa mehmet olacak diye daha ortada çoçuk var haa bide neymiş fatik mehmet olacakmış fatih sultan mehmet gbi yani
Senazencir Miskokulum ben de Hanifi mert koyucam adını hanifi kayınbabamın adı en başından beri saygı duydum bu isteklerine çok istiyodu eşim onu kırmak istemedim ilk torun varsın olsun ne fark eder canım isme takılı kalma rabbim kaderini güzel yazsın benim gibi yanına ek bir isim bulursun olmazsa
Senazencir Aayse1234 tabi ki öyle aybı düşüncedeyiz seninle allahım güzel kaderler yazsın isime takılı kalmamak gerek
Senazencir Simos44 orası ayrı bir konu kayınbaban kötü biridir yada sana zararı dokunmuştur ona bişey diyemem ama normal şartlarda kendi isminin koyulmasını isterse sayguçı duyarım Hanifi mert oğlumun adı yanına bir ek isim koyduk oğlumuz da ilerde hanifi ismini klasik bukursa merti kullanır bebeğime de seçenek sunduk😊
Senazencir Hilalcemalettin allah yardımcın olsun allah anlayışlı insanlar çıkartsın karşına zor muş senin işin
[silindi] Miskokulum yanına bir isimde sizin istediğiniz olsun bence çok güzel bir sonuç çıkabilir. Hem herkes mutlu olur hem daha güzel olur☺️😍
smls19 Miskokulum canım eşini kırma derim benim de eşim ısrarcı koyma konusunda babasının adını bir isim için de birbirimizi üzmeye kırmaya gerek yok babasının ismini ve kendi istediğimiz ismi koycaz biz inşallah sende ilk ismini kendi istediğini koy sonuna da Mehmet ismini ekleyebilirsin çok kötü bir isim değil sonuçta canım
Gigy Miskokulum ben böyle şeylere karşıyım bir de yaşadığı şeyleri yaşar diye korkarım,hayatını bilemeyiz ki,neden inat ederler onu da anlamam, anayiz biz ana isim hakkı annelerin bence 😃
Mrvm005 Miskokulum benim de kaynatamin adi mehmet cok severim isim de hosuma gidiyor lakin eski birinin ismi sirf onun duyma gorme sacma sapan dusuncesinden kaynakli koymak istemem...
Hilalcemalettin Megmeg helal olsun ona benim kaynatamin ağısı var dili yok oyle insan o karısmaz bir seye ama kaynanam istedi 🙄
MehtapSevim Miskokulum Hayatta olmadığı için bence de eşinizi kırmayıp yanına sevdiğiniz bir ismi katabilirsiniz. Ama yaşıyor olsaydı koymak istemiyorsanız katmayın derdim. Ben allah korusun vefat etmiş olsaydı ve eşim isteseydi iki isimle beraber katardım ama yaşıyor ve hayatta koymam çünkü ne gerek var😅
Dilos10 Miskokulum asilde daha tam karar vermedik ama ya baran ya aslan şimdi bunu dediniz tam vaçgeçtim 😄😄
Miskokulum Dilos10 Dilos10 miraç yamaç Yaman asrın çok güzel isimler var Aslan da güzel ama hayvan ismi sonuçta 🤦🏻♀️🙊🙈 Ya bizde bulamıyoruz işte bak Mehmet en azından bilindik değişik isim koyacam diye çocuğun psikolojisini düşünmemek olmaz ismini taşıması önemli gerçekten çok zor Ya neye karar verdin
Nurr Miskokulum bizde kayinbabamin ismini koyduk yanına baska bir isim daha koydum ikimizin de gönlü olmuş oldu canım 🌼
Hilahila Mehmet Aras Mehmet Efe Mehmet Ali Mehmet Uğur Mehmet Ege Mehmet Tuna Mehmet Toprak Mehmet İlkay Mehmet Sarp