Cinsiyet nedir kızlar 😊 benim 2.kızım geliyor 😀

DnzNhr 27-1 ve 27 der demez karnım daha çok büyüdü. 90 gün yazdığını gördüm ya heyecanlandım🙈 sağlıkla gelsinler inşaallah

Hll ay beraber gidiyoruz desene☺️

• Hll bunu beğendi.

Nur___ ay sağlıkla gelsinler inan bu 2.daha bi hissettiriyor kendini 😅

DnzNhr doğrudur cnm, benim kız da durdu durdu kaburgalara çalışıyor bi aydır 😂

Rbs111 ay nasıl katlandın 😬 ben yrm saate dayanamıyorum 😆

DnzNhr valla cnm feci oluyor artık çık da nasıl çıkarsan çık diyesim geliyor sonra tutuyorum kendimi 🙊😂

Nur___ benimde bildiğin top gibi karnım dışarı fırladı🙈 o yüzden gerginlik var yırtılacak hissi😳🤷🏻‍♀️😬

DnzNhr biliyorum o hissi cnm, Bayadır aynı durumdayım, hayırlısıyla bi kucağımıza alsak bebişlerimizi, çok merak ediyorum herşeyiyle görmek istiyorum 💓🤲

Maraslianne sorma eğilmekte zorlanıyorum ama en önemlisi derin derin nefes çok önemli ya 🙂

DnzNhr ağustos çıktı çıkacak bişey kalmadı bakalım hayırlısı ile, 🌸

DnzNhr bizde son 99 gün 🎈su gibi geçiyor zaman çok halsiz ve yorgun oluyorum ama herşeye değer annelik❤️

Sltnzlm yorgunluk varsa vitaminlerine mutlaka baktır cnm 🤗 sağlıkla gelsin inş bebişlerimiz❤️

DnzNhr magnezyum yazdı doktor onu kullanıyorum da pek bi faydası yok gibi gebelik şekerim yüksek çıktı bu aralar şekerle başım dertte ☺️

Sltnzlm yaaa ay bende 28.hafta ayın sonunda gidicem şekerime bakacaklar 😬 inşallah şeker çıkmaz 🤷🏻‍♀️ Hiç şerbetli şeyler yemiyorum ama bu ara çok sık acıkıyorum meyveye ve tahıllı ekmeğe gömüldüm resmen