Ay iki basamaklı sayıyı gördüm😁 26 haftalık olduk karnım çok gergin bu ara sanırım genişliyoruz🤷🏻‍♀️ Derin nefes alırken bile cnm acıyo resmen siz ne durumdasınız🤗⭐️

DnzNhr hayırlı olsın, cnm
    Bizim son 95 tabii ne zamana gelmek isterlerse ozaman gelecekler, artık nefes almak baya zorlaştı yeri azaldı diye düşünüyorum
    Sırt bel ağrıları hat safhada
    Bunlar dışında sabırsızlık var tabiki 💓

DnzNhr son 104😍 bel ağrısı, uzanınca nefes darlığı ve bebeğin kamurgama vurması dışıda bi sorun yok😍

Rbs111 cnm ya aynen, bayramda 6 saatlik yola gittim elimi ayağımı koyacak yer bulamadım, uyuşma ağrı
        Bide her gece kaburgama vuruyor benim kız :)

Cinsiyet nedir kızlar 😊 benim 2.kızım geliyor 😀

DnzNhr 27-1 ve 27 der demez karnım daha çok büyüdü. 90 gün yazdığını gördüm ya heyecanlandım🙈 sağlıkla gelsinler inşaallah

Hll ay beraber gidiyoruz desene☺️

• Hll bunu beğendi.

Nur___ ay sağlıkla gelsinler inan bu 2.daha bi hissettiriyor kendini 😅

DnzNhr doğrudur cnm, benim kız da durdu durdu kaburgalara çalışıyor bi aydır 😂

Rbs111 ay nasıl katlandın 😬 ben yrm saate dayanamıyorum 😆

DnzNhr valla cnm feci oluyor artık çık da nasıl çıkarsan çık diyesim geliyor sonra tutuyorum kendimi 🙊😂

Nur___ benimde bildiğin top gibi karnım dışarı fırladı🙈 o yüzden gerginlik var yırtılacak hissi😳🤷🏻‍♀️😬