Ebiyim Aysegullllll etteki Demir’i öldürüor. Aynı şekilde yoğurt peynir süt ürünleri tüketilmemeli. Onun yerine c vitamini alırsanız Demir emilimini arttırır.
burcis Ebiyim nasıl yani süt yoğurt tüketilmemeli. Düzneli süt için yoğurt tüketin diye uyarıyorlar sürekli
cennetinsusu Deletedmom0043 Rica ederim 😉 Günlük canım. Eğer yorulursan biraz dinlenip tekrar yürüyüş yapabilirsin😌
cennetinsusu Aysegullllll Beto Ayran etteki vitamini öldürüyor. Yediğinin hiçbir anlamı olmuyor o yüzden. Sadece ayran değil süt ve süt ürünlerini de tüketmemek lazım 🤗
cennetinsusu Benimcanimoglum_55 Ayran etteki vitamini öldürüyor. Yediğinin hiçbir anlamı olmuyor o yüzden. Sadece ayran değil süt ve süt ürünlerini de tüketmemek lazım 🤗
cennetinsusu Rica ederim arkadaşlar. Faydalı olduysa ne mutlu bana. Benim kızım ayın 28 inde 1 yaşına girecek. Burayı da çok aktif olmasamda ara sıra kullanıyorum ☺️ Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Aslında çok kişinin görmesi adına sabitlenmeli. 📌
Busramerve cennetinsusu çok teşekkür ederiz🙏 prenatal yogaya kaçıncı haftadan sonra başlayabiliriz onu söylediler mi acaba?
Denizay cennetinsusu aaa harika bilgiler. Hepsi ayrı ayrı defalarca okunmalı, notlar alınmalı. Teşekkürler paylaşımınız icin ❤️
[silindi] cennetinsusu Etle ayran bi arada içtikten sonra bu postu okumam 😂 teşekkür ederiz muhteşem bilgi paylaşımı olmuş😍
Minikkalbimm cennetinsusu çok çok teşekkürler Allah razı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah ☺️
cennetinsusu Minikkalbimm Sağol canım benim kızım 1 yaşına girecek inşallah az kaldı. Aklıma geldi burada paylaşayım bilgileri dedim 🤗