Yusufaras _esintii_ masallah ne guzel iste ben 3 buçuk ay bir lokma yiyemedim mutfaga giremedim sudan bile tiksindim serumlarla ağlayarak gecirdim olmasin bencede
Seeda Yusufaras ne zaman geçti bulantınız bende aynı durumdayım 2 buçuk aydır. 13 haftalık olduk hala geçmedi ☹
Akshulya Happymother yok ya o kişiyle alakalı görümcemin erkekti 9 ay boyunca hep yattı istifra etti cok kötü geçti hamileligi
HlyaHocaolu _esintii_ hayır canım olmaması da normalmiş herkesin midesi bulanmayabilir.benim çok ağrım oluyor şiddetli senin de var mı?
Akshulya _esintii_ evet işte o oluyo ilk aylar bende diyodum benım evim dolaplarım megersem ne kadar cok kokuyomuş😂 ama sımdı geçti şükürr o kötü bişey işte
Yusufaras _esintii_ hemde nasıl serum takılıyordu bana her kontrolünde 55 kilodan 43 kiloya düşmüştüm esim yanima yaklaşamıyordu en ufak şeyden kusardim
Yusufaras _esintii_ ama 3 buçuk aydan sonra gecti masallah suan ıyim ama şimdide 3 hafta var doğumuma migde yanmam cok var allah yardimcimiz olsun hepimizin
SelinUzun _esintii_ normal tabi canım bende sürekli yemek yiyorum sanki hiç yemek yememişim gibi midem öyle bi süzüyo ki 😂😂😂 sıkma canını kimisinin bünyesi sağlam oluyo dirençli oluyo demekki
HlyaHocaolu _esintii_ senin ilk mi? Gece uykudan uyanıyorum normal olamaz bu ağrı.doktor normal diyor sinirlerim bozuluyor
Happymother Yusufaras peki şimdi nasıl ve bebeğimizin cinsiyeti ne yani kusmak bulantı kızda olur diyorlar ama
Yusufaras Happymother yoo benim erkek kiz erkek bence bünyeyle alakalı kiz erkekle degil suan ıyim sadece migde yanmam cok var ve bebek dogum kanalina girdiği icin 3 hafta var erkende dogum olabir vajinama cok ağrı oluyor