Elissaaa Benimde olmadı hiç🙂 hamile kalmadan bile sürekli dua ederdim kusmam bulantım olmasın diye çünkü çoook korkuyorum.Çok şükür olmadı.Doktorumda çok şanslısın senin yerinde olmak için can atanlar var dedi.Bence sizde tadını çıkarın👍🏻
Sebosss _esintii_ boşver olmasın da mide bulantin zaten canım o kadar zor ki ben 4 ay çektim klozetin başından ayrilamiyodum resmen su icsem kusuyordum hamileliğimin sonuna geldim artık yine ara ara bulanıyor midem herşey rahatsız ediyor beni.Dua ette bulantili bı gebelik yaşama valla çok zor çeken bilir zorluğunu inşallah öyle olmazsın 🙏😍
Yusufaras Happymother yoo benim erkek kiz erkek bence bünyeyle alakalı kiz erkekle degil suan ıyim sadece migde yanmam cok var ve bebek dogum kanalina girdiği icin 3 hafta var erkende dogum olabir vajinama cok ağrı oluyor
HlyaHocaolu _esintii_ senin ilk mi? Gece uykudan uyanıyorum normal olamaz bu ağrı.doktor normal diyor sinirlerim bozuluyor
Happymother _esintii_ inşallah canım çok da dinletme taraftarı değiller bebek için iyi değilmiş 1-2 saniye duydum ama attığını görebiliyordum zaten 3.gebeliğim ama insan her seferinde ilkmiş gibi heyecanlanıyor.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin herkese
HlyaHocaolu _esintii_ şimdi de oldu mesela 5dk 10dk sürüyor ama inanılmaz şiddetli her gece 2 3 kez uyanıyorum ağrıdan
HlyaHocaolu _esintii_ benim zaten adetim de çok şiddetli ağırlıyor ilk gün hep yatıyorum ve bel masajı yaptırıyorum ama bel masajı artık mazide kaldı😊
HlyaHocaolu _esintii_ olmasın Allah bu ağrıyı kimseye vermesin hayattan soğudum 6haftasıdır ağrım var