Akfth Ayy allahim 😅😅 Iyi duruyonuz burda yazmaya calisiyonuz ya hahahaha Kiz gitsene doktora evde doguracan
Elena3838 Akfth erken gidince hastanede yapacak birsey yok kii doktorumla gorustum sanci sıklıgı artinca haberlesip gidecegim hastane geriyor beni 😉 daha 20 dk lik araliklarla olan sancim 5 saat surdu
3cocukluannis Sanci siklasmadan gitse ordada bekliycek sitresten hastanede temelli gidiyo şancı benim suyum geldi evde o halde dusa girdim bide oyle gittim 25 nisan olcakti 22nisan geçe sancılandım sabaha kadar geçmedi sabah 8dede suyum geldi
YagmurDaskn Elena3838 Cok sevindim saglikla büyütün inşallah. Öncesinde adet sancısı gibi sancınız oldu mu ? Ve ya belirti var mıydı? Direk 5 dk sancısı mı başladı?
Elena3838 cennetinsusu evet yaptim sukur bir sonraki gece dogdu kuzu 😊 oyle oluyor galiba bagimlilik yapiyor
kr1907 Ssraa kız doğum yaptın hala buralarda mısın doğum yapanlar terk edemiyor burayı acaba bağımlılık mı yapıyor biz nasıl olucaz bakalım 🥰
Ssraa kr1907 evet🥳 mesela şuan emziriyorum ve buradayım😁 tecrübem olduğu için insanlara yardmcı olmak istiyorum :) siz de öyle olursunuz🥰