Balance eypo peki dogum ucrti ne kdr bnm dogumuma daha cok var oyuzden sormadim kendisine hic ve ucretin icinde neler var acaba
mgbskn Minagece ikili testi yaptırdım üçlüye gerek duymadı doktor detaylı ya girdim 21+2 de çok şükür normal çıktı herşey.
Hira17 Deryaaaa111 bende 11+3 deyim cinsiyet öğrenebildinmi bayramdan sonra gidicem ben kontrole o zaman gel dedi
Deryaaaa111 Hira17 erkek gibi gözüküyo dedi . Canım. 2 li testini yaptirabildin mi. Ve testlerinide mi ceylanda yaptiriyosun.
Ayyysennn Kaysenur61 215 di sanırsam, ama doktorum 10 gün icinde mutlaka iki kez cagırıor. Hic aksatmadı.
Ayyysennn Balance muayne ve doğum ücretleri doktorlara göre değişiyormuş. Şuan pınar sibel ve aral hoca var orda. 130 tl den başlıyormuş muayne 170 ve 215 gibi. Doğumda öle doktora göre değişio sanırsam 2800 den 4800 e kadar ..)
Hira17 Deryaaaa111 yok canım bayramdan sonra gel dedi bende cumartesi gidicem ense kalınlığına bakarız ve cinsiyeti tahmin ederiz dedi genelde orda yaptırıyorum canım ama Sibel hanım sağlık ocağında yapılacakları burda yaptırma diyor sağolsun kabul ediyor para göz bi doktora denk gelmemişiz Allah’tan😂
Hira17 Deryaaaa111 ah canım bide beni görsen ilk bebek olunca bilgisiniz birde çok canım sıkılıyor bazen çok korkuyorum Rabbim sağlık versin inşallah
Hira17 Deryaaaa111 birde acaba Sibel hanım sezeryan ağırlıklı mı yoksa normal doğummu onu çok merak ediyorum
Deryaaaa111 Hira17 benim bi kaç arkadaşım onda doğum yaptı bit tanesi sezaryandi çünkü ilkiyde oyleydeydi diğeri normal oldu. Zaten kadın asla paragöz değil bu yani çok güzel benim de aynı şekilde sağlık ocağına yönlendiriyor.
Hira17 Deryaaaa111 a iyi bari ya çünkü birçok doktor direkt sezeryana da yönlendirebiliyor.Evet sağolsun illa orda yaptıralım diye diretmiyor
Kaysenur61 Ayashatun evet ama normal doğum yapıp zor toparlananlarda varmış o yüzden son ana kadar karar veremeyeceğim ben 😒
Meltemm1 Merhabalar, Efe plaza’da İbrahim Avcıya gidiyorum çok memnunum :) 5 gün sonra nasipse doğumum var jimerde doğum yapacağım 😌
Balance Meltemm1 sizin muayene ve dogum ucreti nedir acaba bnde suan doktor degistircem arastiriyorum
Meltemm1 Balance doktor muayene ücretim 200 tl canım doğum ücreti jimerde olacak 4750 fakat doktor bey bir çok hastane ile çalışıyor daha uygun yerlerde var