Emnesar Didemocak 14 kilo aldım ben 44 le hamıle kaldım ama sadece karnım var baska hiçbiyerimde birşey yok
Didemocak Emnesar doğrudur hamile kalmadan zayıf olunca güzel oluyor hamilelik benimde arkadaş sizin gibiydi ben heralde 14 kilo alsam doktor direk sezeryan derdi kilonuz olmaması anne için çok büyük avantaj ☺️
Hllswm AmatorAnne kordondan giden kan akımını ölçmesi lazım aslında ırdan anlar olabilirle bu iş olmaz ki doktorda bi alem
Efsuni AmatorAnne bu durumu en iyi doktorun bilir seni takip eden doktor önceki haftalarida baz alıp ortalama alması gereken yahut gelişiminde anormal bir durum olup olmadığını daha net bilir mesela bizimde 37+5te 3530 gr kilosuydu 38de acil sezeryana alındım bebek kakasini yapmıştı ama bebeğim 3055 gr doğdu doktorunuz ultrasonda tahmini kilosunu söylüyor yani bazen - aşağı +yukari olabildiğinden öyle söylemişte olabir belki bebeginiz o kilodan aşağıdır belki yukarıdadır bunu ancak allah bilebilir doktorunuz sadece bebeğinizi riske atmak istememiş bence ona guvenin
Nuurr0509 AmatorAnne bende anlam veremedim duran bebegi neden almak istiyolarsa bir an önce sancı yok acıklık yok kalp atısıyla suyuda normal herhangi bir sorunu yok 😒 15 agustostan sonra tatile gidecegini o tarihten sonrasına denk gelirse ne olacagnı söyledi. Belkide kendisi olmayacagı icin böyle bisey istiyo benim doktorum bilemiyorum 🤷♀️
Kfkf Ebrumila ablamın kızı 56 cm oldu canım😀 ve aynı anda dogan daha uzun bır bebek gordum nasıl o kadar uzun duye aşırı şaşırmışdım
335647 AmatorAnne hiç bileyim yoktu normal kontrole giderken Dr alttan baktı 4cm açılman var diyipdoğuma gönderdi
Nazl1234 AmatorAnne canim biz dkktordan ciktik 2581 gram cikti kilo artisi var dedi takip etmeye devam edecekms persembe gunu tekrar cagirdi Rabbim hepimize hayirli haberler duyursun
AmatorAnne Nazl1234 inşallah benimki de bekler, sağlıkla doğal yollarla alırız kucagimiza. Rabbim yardımcımız olsun.
Gulhan12 Fyz2014 Her gün yumurta , peynir , muz , ceviz , süt , cici bebe ,dondurma yiyorum 🙈 1 haftada 500 gram almıştı :)
Fyz2014 Gulhan12 benim kızım 2500 gram doğdu çok şükür küvezde falan kalmadı ama emzirme de sıkıntı yaşadım şimdi biraz kilolu olsun istiyorum inşallah emmesi de iyi olur
Haticesuat N_e_s_e banada 34+0 da 2800 demişti. 35+3te yani yarın yine gidicem bakalım kaç olmuş balım☺️
N_e_s_e Haticesuat çocuk resmen 37 haftalık bebeğin kilosuna gelmiş korkuyorum sonra sezeryan yapmak zorunda kalacaklar bi hafta önce 2400 du 🤦
Haticesuat N_e_s_e aynen benim kızım makat duruyor ihtimaller sezaryene doğru gidiyor sanki çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı olsun