• Doğum
  • 37. Hafta bebeklerimiz kaç kilo?

AmatorAnne 37 haftalığız 2700 bebek geçen haftadan beri kilo almamış benim doktorda içerde kalması daha riskli dedi yarın nasipse sezaryan olucam .

AmatorAnne Canım bizde şuan 37+4’üz ve 2 gün önce kontrolde doktorum banada kilosunun haftasına göre az olduğunu böyle giderse suni sancı oda olmazsa sezeryan ile alacağını söyledi. 13 Ağustosta kontrole çağırdı o gün kilosuna göre karar veririz dedi. Benimde ne açıklığım nede sancım hiç biri yok ☹️ Bebeğim 2.800 kg boyu 49 cm. Ne olacak ne yapacağım bilmiyorum çokta korkuyorum 😒

Bnm de 37+2 2900 gr ben de boya takıorm kafayı 49 cm suan normal dio dktr ama ben 58 cm doğmusm kısa gelıo bıraz

AmatorAnne canım hiç kafana takma bence 2500 gecmiş ki ultrason da yanılma payıda var mesela 200 gram eksik falanda cıkabiliyor

Emnesar 36+4 de 3100 dedi🙄🙄 bana bende cok kılo aldım ya of ama sabahları 10 gundur yemek yememiş gibi i uyanıyorum bende cok kılolu olmasını istemiyorum normal dogum istiyorum cunku ama hakkımızda hayırlı neyse o olsun Ne diyelim gelişimi normal olsunda kılo zaten dogduk dansonra cok alıyo

AmatorAnne ayrıca son haftalar baya kilo alıyormuş bebek, sağlıklıysa dert edilecek şey değil. Kilolu bebek demek sağlıklı bebek demek değildir ki. :)

AmatorAnne
        Ohoo benimkine bu pazartesi bakmaya gittik 37 de 2.537 çıktı ve doktorum bebisin gayet sağlıklı olduğunu sadece kizimizin minyon olduğunu söyledi 🤗 sizinki de massalah gayet iyi. Bunu söyleyen doktor perinotolog ve profesör. Başka bir doktora gittim oda aynısını dedi. Önemli olan sağlıklı olması hem dogumumuz rahat olur şişko bebiş zor doguyor. Zayıf bebisin bakımı daha kolaymış daha çabuk buyuyormus sakin kafaniza takmayin. Heleki buradaki annelerin çoğunun bebişi kilolu onlarla karsilastirip daha da üzülmeyin her bebisin bir bunyesi var 🌺

AmatorAnne benim kızım 37+2 kendi 2.600 doğdu hiç problem çıkmadı gelişimi sonradan çok iyi oldu takma canım önemli olan sağlıklı olması

AmatorAnne canim bende 36+4teyim gecen hafta 2450ydi kilosu hafif agrim oldugu icin bu sali yine gittik yne 2400 falan olctu oksijenlenmesi kan akimi iyi ama kilosu durmus en az 100 150 gram almis olmaliydi bi haftada dedi 3 gunde bir takio etmem gerekiyo dedi yarin tekrar cagirdi bayramin ikinci gunu planli bi dogumu varmis onun icin hastaneye gelcem o gunde gel dedi karin cevresi kilo almamis ozellikle de dedi bende cok korktum

Bende bazen takılıyorum kilo konusuna benımde bebegim küçük :( bence böle poslar acıldıgında biraz da bebeğinin kilosu yüksek olanları okuyoruz ondan takıyoruz kilosu iyiyse yazmayın ya moralimiz bozulmasın 😂😂 şimdi beni topa tutarlar 🤦🏻‍♀️

AmatorAnne 37+3 de 3 kilo dedi doktor. Aslında banada az geldi sanki doğumum 26-27 ağustos gözüküyor. Sanki kilo almayacakmış gibi geliyor. Aslında bide 31 haftalıkken erken doğum riskim vardı çok yedim yattım erken olursa diye bende kilo aldım bebeğinde aldı 35 haftadan sonra doktorumda biraz dikkat et deyince kilo alma deyince az yemeye başladım sanki biraz kilosunun az olmasını kendime bagliyorum gibi üzülüyorum biraz 😔