Azrammmmm AmatorAnne hiç sorun etme kilosunu benim kızım tam gününde doğmasına rağmen 2750 dogdu valla şimdi kilosu boyu kendi yaşındaki çocuklardan daha iyi küçük bebek çok çabuk toparlanıyor sağlıklı olsun yeter ki
AmatorAnne Azrammmmm yok kilosu değil de, besin yeterli gitmiyor diye sezeryan yapmasından korkuyorum...
AmatorAnne Nazl1234 inşallah benimki de bekler, sağlıkla doğal yollarla alırız kucagimiza. Rabbim yardımcımız olsun.
Nazl1234 AmatorAnne bende doktora kilo almazsa sezeryana alirsiniz dye dusunmustum dedim wger oksijenlenmesi ve kanlanmasi iyiyse sezeryana neden alayim sk takip etmemin sebebi gozden bisey kacirmjs olmak istemedim dedi canim hic bisey olmaz insallah💜
Pnrvlkn AmatorAnne bence gayet normal ben 39+3de doğum ettim bebeğim 3190grm doğdu daha 2 haftan var alırsın merak etme ama almak istiyorsan kilo ceviz kaşar peyniri muz felan ye
Fyz2014 Gulhan12 benim kızım 2500 gram doğdu çok şükür küvezde falan kalmadı ama emzirme de sıkıntı yaşadım şimdi biraz kilolu olsun istiyorum inşallah emmesi de iyi olur