Gamzeliim38 Kardelen123 MasAllah 860 gayet iyi o haftaya göre Doğum kilosu da güzel sağlıkla buyutun insAllah. 🙏🤗
Gamzeliim38 Kardelen123 aa pardon dogdu diye okumusum ben 😂 Hayırla doğsun insAllah annesi Daha da kilo alır o zaman 40 haftaya kadar beklerse
Kardelen123 Gamzeliim38 Allah razi olsun ❤️yok canim bnm ikinci gebelik sezeryan olcam 21 agustosta 🥰
Gamzeliim38 Dilamm Tam olması gereken kilo masAllah Hayırlisiyla kucaginiza alın insAllah 🙏 Benimde biri 400biri 425 😊
Dilamm Gamzeliim38 ayy maşallah ne güzel iki tane rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin inşallah😍❤️
Gamzeliim38 _busra Oo masAllah annesi 😍 Şeker falan mı var yoksa normalmiymis canım Darısı benim bebislere artik
Gamzeliim38 Duruveannesii MasAllah ya ne güzel 😍 İri bir bebek olacak sanırım annesi gayet iyi kilosu 🤗
Gamzeliim38 Kardelen123 Ya bende gelirim insAllah o zamanlara canım ya Az kalmış ne güzel senin mis kokuluna kavusmana 😍
glnzk Gamzeliim38 ben gataya gidiyorum ve randevulu sistem var sadece neyse her seferinde farklı doktor denk geliyo aynisini binde bir buluyorum yanı o yuzden daha kimse demedi bana
_busra Gamzeliim38 amin inşallah 🤲 şeker testi yapıldı hiç bi sorun gözükmedi bende kilo almadım hiç. Nasıl büyüdü anlamadım valla 😊
glnzk Gamzeliim38 sordum birkere ilerde bakıcaz simdi söyleyemem dedi bende bidaha soramadım yanı haftaya gitcem artk ozaman söylerler 😅
bsratoprak Gamzeliim38 26. Hafta da doktor kontrolüne gittim 1 kg olduğunu söylemişti doktor. Boyu da uzundu, ama bizde genetik sanırım eşim ve ben uzunuz bebekte sanırım ondan dolayı biraz ilerden gidiyor 😊
Gamzeliim38 bsratoprak Maşallah annesi boylu poslu bebiş olacak o zaman 😍 Sağlıkla kucağınıza alın insAllah 🙏
Gamzeliim38 Twin_mother2 Benimde öyle canım biri 400 biri 425 bundan daha çok alir diyorlar insAllah öyle olur
SevalK Aysemlg kendimi gördüm bi an😂 benim ikiz değil ama58 kg ile hamile kaldım şu an 70 kiloyum karnım büyük baya ama herkes çok almadın iyisin diyor o bile moral işte🤷🏼♀️