Gamzeliim38 Hanimlar 22 -23 haftalık hamisler bebeginiz kaç kilo Yada bu haftaları geçmiş olanlar bu haftalarda kaç kiloydu Yardımcı olun hadi bana :)) İkiz hamilelik yaşıyorum ve endiseleniyorum gelisemiyorlar mi diye 🙏
HvvGlKrdl Gamzeliim38 ben su anda 22.haftamdayim gecen hafta kontrole gittigimde 420 gramdi 😊 doktor normal demisti 🤗 bu haftalarda butun bebekler ayni olur hemen hemen demisti 🤗
Gamzeliim38 HvvGlKrdl MasAllah kuzucuga 😊 Benimde biri 400 biri 425 düşük gibi geldi kilosu ama Dr düşük falan demedi
Gamzeliim38 Aysemlg Oo masAllah çok güzelmiş kilolari Siz kaç kilo aldınız peki Extra bişe yaptınız mı ? Ayıptır sorması ne yediniz söyleyinde bende yiyeyim yaa 😁😁 Benimkiler çok düşük sizinkilerin yanında
Ikizdeniz Gamzeliim38 amin canm aminnn hepimiz insalllah hayirlisiyla gunlerinde alalim bebislerimizi kucagimiza
HvvGlKrdl Gamzeliim38 yok yok canim korkma normalmis bu haftalarda.. Rabbim saglikcakla kucagina almayi nasip etsin bebislerini 🤗🤗😘
Aysemlg Gamzeliim38 59 ile hamile kaldım iuan 70 kiloyum ama gören sadece göbek bar sende değişim yok diyo. Ben günde iki defa süt bi öğün sade soda 5 ceviz 5 fındık 5 badem sabahları mutlaka bal. muz ve kaşar sürekli tüketiyorum yarın kontrol bar bakalım kaç olmuşlar😊😊🙈
Gamzeliim38 Aysemlgt Bakalım kaç kilo olmuş kuzucuk Bende süt ve yumurta yiyemiyorum ama geri kalanı yiyorum demekki bana yariyor bebeklere değil bende 61 le hamile kaldım şimdi 69 kiloyum tam
SevalK Aysemlg kendimi gördüm bi an😂 benim ikiz değil ama58 kg ile hamile kaldım şu an 70 kiloyum karnım büyük baya ama herkes çok almadın iyisin diyor o bile moral işte🤷🏼♀️
Gamzeliim38 HvvGlKrdl Umarım öyledir canım 😍 Amiin insAllah hayırlısıyla kucaklarimiza alırsak bin şükür 🙏🤗
Gamzeliim38 Kardelen123 MasAllah 860 gayet iyi o haftaya göre Doğum kilosu da güzel sağlıkla buyutun insAllah. 🙏🤗
Gamzeliim38 Kardelen123 aa pardon dogdu diye okumusum ben 😂 Hayırla doğsun insAllah annesi Daha da kilo alır o zaman 40 haftaya kadar beklerse
glnzk Gamzeliim38 ben gataya gidiyorum ve randevulu sistem var sadece neyse her seferinde farklı doktor denk geliyo aynisini binde bir buluyorum yanı o yuzden daha kimse demedi bana
Gamzeliim38 Dilamm Tam olması gereken kilo masAllah Hayırlisiyla kucaginiza alın insAllah 🙏 Benimde biri 400biri 425 😊