Gamzeliim38 Twin_mother2 Benimde öyle canım biri 400 biri 425 bundan daha çok alir diyorlar insAllah öyle olur
Twin_mother2 Gamzeliim38 bnmde 31 e kadar güzel geldi 31 de 1500 oldu 32 de gittim bir gram bile almamış 😢 ikiside bu hafta da o kadar dikkat ettim ki ceviz badem muz kaşar maden suyu hiç fayda etmemiş demekki ne yaparsan yap bebeğin yapısıyla ilgli bişey
Gamzeliim38 Twin_mother2 Yaa Dr ne diyor ya peki canım İnsan zaten endişeleniyor bide byke bise olunca Neden almamış
Benimminikim Gamzeliim38 benim miniklerim 20. Haftada biri 450 gram biri 480 gramdı doktorum iyi dedi ama inşallah iyidir bu korku hep sürücek galiba kilo alır mı almaz mı ne zaman doğar ah ah🤷♀️😁💕
_busra Gamzeliim38 amin inşallah 🤲 şeker testi yapıldı hiç bi sorun gözükmedi bende kilo almadım hiç. Nasıl büyüdü anlamadım valla 😊
Twin_mother2 Gamzeliim38 hiiç sadece evet almamış dedi ama benim çok sıkı bi diyetim var Dr neredeyse herşeyi yasakladı bu haftada onu dinlemeyip herşeyde azar azar yicem
Gamzeliim38 Twin_mother2 Aynen canım az da olsa ye faydası olur insAllah Hatta tahinle pekmezi karıştır oda çok faydaliymis ondan ye canım ara ara
Miskokulum 24+ 5 birisi 1000gr birisi 942 gr. Bende 10 15kg aldım bu zamana kadr ve bebeklerin kilosu gayet iyiymiş haftasına göre ileriymiş dedi dr
Gamzeliim38 Miskokulum Ya masAllah ne güzel kiloları 😍 Benimkiler de hızla alırlar insAllah Sağlıkla alın kucağınıza Çift yumurta mı tek yumurta mı ikizler
Gamzeliim38 Askkokuluyavrum MasAllah haftasina göre ilerde gibi 🤗 Ay benimkiler de syle 1 hafta önden gitseler ne güzel olur valla 😍 Sağlıkla alın kucağınıza insAllah 🙏
Gamzeliim38 Kızlar şimdi 22+0 oluyor ya 22 hafta bitmiş mi oluyor Yoksa yeni mi 22 olmuş oluyoruz Yani 22+4 diyelim ben 22 haftalık diyorum ama kimisi 23 e girmiş diyor nasıl oluyor anlamadım
Twin_mother2 Gamzeliim38 22+0 demek tam 22 haftalık 22+1 23 e girdin demek yani 23 ten gün almaya başladın mesela Bn şuan 32+3 üm 32 bitti 33 ten gün alıyorum