As_1 Bertevc bendede oldu geçen gün ama iliski esnasnda kirmizi dokoruma sormstum siknti degil demisti
Handan0101 Gamze_fy geçmiş olsun daha önce kanamaniz olmusmuydu düşük tehlikeniz filan genelde progestan veriyolar onu bırakınca kanama olabiliyomusta o yüzden ordum
Dmneda 29.haftada bende de oldu. Doktora gittim her şey normal dedi. Stres yapma çocuk etkilenmesin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz şu an çok iyiyiz sende iyisindir endişe etme.
Bertevc Gamze_fy 3 gün önce benimde kahverengi kanamam ve bel ve kasıklarda hafif ağrım oldu, hemen gidin derim, rahim ağzınızda açıklık göremezse doktor evde istirahat verir, benim o şekilde oldu, sadece tuvalet için ayağa kalkıyorum
As_1 Gamze_fy canim benim çok korkma doktrnu ara sor sen bende geçen gün kanama oldu ilişki esnasinda ve çok korktum gece saat 4 tu sabah hemen doktoru aradim karin ağrın yoksa siknti yok dedi bikac gün ara verin dedi
Bertevc As_1 ilişki sonrası olabiliyor normal karşılıyor doktorlar o durumu ama Benim durup dururken oldu malesef :(