RabiaMm Alessia canım söyledim doktora muhtemelen ani bir kayma hareketi yaptığı için öyle oluyordur dedi☺️
RabiaMm Kfkf canım söyledim doktora muhtemelen ani bir kayma hareketi yaptığı için öyle oluyordur dedi☺️
Alessia RabiaMm yaaaa o nasıl tıtresım yapa yapa kaymak🤣🤣🤣 sagll canım bende cuma sorayım bakalım bızımkı ne dıcek
Gamzdmrt Alessia bence bebek dönüyor içerde suyun içinde olduğu için yeri de henüz geniş olduğu için sadece dönüşlerden kaynaklı hafif hareketi bize titreşim gibi geliyor 29. Haftamdayım bende çok yaşadım ama artık o titreşimle birlikte dönüşleri de hissediyorum ☺️ Artık yeri daralmaya başladı.. ben kendimce böyle yorumlamıştım
Mskywalker Ben bugün sordum doktoruma. Ama biz de bilemiyoruz yani bebeğin anne karnında ne yaptığını,bebek işte dedi 🤓 uykumdan uyandırıyor içimde deprem oluyormuş gibi dedim 🤷🏻♀️
Gamzdmrt Kfkf zaten titreşimle birlikte dönüşleri de hissediyorum dedim. Öncesinde dönüşleri hissedilmiyor du
Leylak83 Kızlar ben doğum yaptim .... aynı titreme bende de vardı... bebek iki elini sinirlenmiş gibi titretiyor arada.... olay o ... bazen de çenesini titretiyor..... tıpkı karnımda yaptığı gibi....
Kfkf Leylak83 banada şey gibi geliyor yenı dogan bebek uykudaykencok irkilir ya elleri de titrer bedenide bence öyle oluyo 🤣
Syst33 Leylak83 ben 18+4 haftalığım 2 gündür benimde titriyo ve ben bu 3 4 gündür çok sinirliyim çocuk sinirli olcak kesin diyodum sizin yorumunuzu da okuyunca kanaat verdim kesin o da sinirleniyor 😂
Leylak83 Alessia demetcim hem elleri ile yapıyor hem de çenesi ile .. tıpkı karnımdayken yaptığı gibi....Ama 6. Gün olacak çenedeki o titreme kayboldu... eller devam ama....