Leylak83 Alessia demetcim hem elleri ile yapıyor hem de çenesi ile .. tıpkı karnımdayken yaptığı gibi....Ama 6. Gün olacak çenedeki o titreme kayboldu... eller devam ama....
Syst33 Leylak83 ben 18+4 haftalığım 2 gündür benimde titriyo ve ben bu 3 4 gündür çok sinirliyim çocuk sinirli olcak kesin diyodum sizin yorumunuzu da okuyunca kanaat verdim kesin o da sinirleniyor 😂
Gamzdmrt Kfkf zaten titreşimle birlikte dönüşleri de hissediyorum dedim. Öncesinde dönüşleri hissedilmiyor du
Meryem_ahmet38 Hıçkırık ritim tutuyor gibi oluyor ben ultrasona girdiğimde hıçkırıyordu doktorum bak bu ritim hıçkırık dedi o elleri ayakları sallamasından oluyor bence 😊
Seyma0016 Tek bende oluyor sanıyordum korkuyordum açıkcası burda okuyunca rahatladım 😂 ne olduğunu bende çok merak ediyorum 😁 ben tarif edemiyodum kimseye telefon gibi titriyo desem deli derler diye korkuyodum valla 🤣
Alessia Findik92227 kızlar hepınız ıcın cevap verıyorum bebegın ani dönme haraketıymıs kordonunuda cekıstırebılır dedı hıckırık degılmıs buyuk bır hayal kırıklıgına ugradım ben daha mucızevı bırsey bekledım🤣🤣🤣
Gmzli21 Gmzli21 suan 21 haftadayim evet aynen dedigin gibi bak Tarif edemiyordum o hissi cok güzel söyledin baloncuk gibi oluyor🤭☺️ ama ben iste o an anlayamiyorum hani bebek mi bu yoksa bende gaz mi fln diye 🤭😀