Ozge3747 Gndgd33 Yok hıçkırık kalp atması gibi belli aralıklarla oluyor, bu dediğimiz sanki silkeleniyor gibi ☺️
Alessia Gndgd33 canım baya telefon tıtresımının daha yuksek hıssıyatı oyle boyle degıl bugun 3 kez yaptı cuma soracagım yazacagım burdan 🤣
Begumb Alessia aynısı sık sık bana da oluyo 32 haftalığım bende neden bilmiyorum çok garip bi his😂 sanki kuzum kabus görüyor da uyanmaya calısıyo gibi titriyo😂 perş dr sorucam bende🤷🏻♀️
Ozge3747 Alessia 🤣🤣🤣😂😂ayyyy çok güldüm yaaa gece gece.. hadi bakalım merakla bekliyoruz valla, sen sor biz de rahatlayalım 🥰😉
Bellabells Kızlar bahsettiğiniz şeyi yaşamadım ama aklıma idrarını yapıyor da suyu mu dalgalanıyor sorusu geldi. Başka ne olabilir bilemedim 🤔
Alessia Bellabells biride bana ole dedıler dedı ama suyu oyle yuksel bırsekılde ıkı taraflı dalgalanırmı bılmıyorum sanmıyorum neyse cuma doktor acıklamayı yapacak cok meraktayım
Kfkf Bellabells ben böyle post acmıs dım birisi ultrason dayken olmus kordonunu cekiyor du demiş cıngırak gıbk oynuyo mus doktor da normal demiş ne kadar dogru bilemem
Bellabells Alessia içerde bişiler karıştırıyor sizin yaramazlar kesin 🙈 öğrenince yazarsınız. Meraklardayız .
Bellabells Kfkf 😂😂 bak bu da enteresan bir cevap.ne işin var çocuğum kordonunla.ama en azından yaşayan çok kişi varmış.tek olsanız ne diyorsunuz öyle şey mi olur diye de tepki alabilirdiniz.
Kfkf Bellabells valla bende bişi demedim tujaf cünkü. aynen ama cevremde tekyasayan benım malesef kimse anlamıyo 🤣🤣🤣🤣
FSCMK Alessia İnan benimkide babası arkası dönükken neşeli neşeli hoplar zıplar aşkım diye seslenirim eşime dokun derim eşimde hayatım biley yok hani der 😂😂onu sevmiyor galiba
RabiaMm Kfkf canım söyledim doktora muhtemelen ani bir kayma hareketi yaptığı için öyle oluyordur dedi☺️
Aktassibel Alessia bu haftalarda bebek nefes egzersizleri yapıyo kızlar yutkunma refleksini yaparken bi yandan nefes almaya çalışıyo pıtırcıklarımız o arada hıçkırmaya başlıyo ve biz bunu titreşim olarak hissediyoruz ☺️
Filiizz Alessia benim de oluyordu geçtiğimiz haftalar da şuan 38 e giriyoruz yok ama daha önce bir kaç kere hissettim
RabiaMm Alessia 33 haftalık hamileyim brn de 1 aydır rahat var o durum, çok garip bir his sanki içinde telefon yutmuşum da o titremiş gibi🤦🏻♀️🙈 bugün randevum var soracağım ve bilgilendirme yapacağım😊