Sermec Alessia anladım canım ama tahminimce kötü bir şey yoktur genelde cogu hamıle yasıyormuş bu tarz seyler inşallah saglıcakla dogar
Alessia Sermec Yok canım kotu oldugunu dusunmuyorum enterasan geldı tuhaf bır haraket 🤣 Amın senınde ve tum hamılerınde sıhatla gelsınler.. senın kı daha susam tanesı annesı daha omcede konusmustuk aklına bırsey takılırsa buralardayım🌸
Ozge3747 Alessia Valla ya bugün söyledin bana ☺️Sorardım cidden, önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama neden öyle yaptığını ben de merak ettim, çok iyi biliyorum nasıl bir hareketi kastettiğini 😍
Alessia Ozge3747 evet tühhhh unuttum keske dun deseymısım ama bız kasıklarda oynamasına takıldık ondan aklıma gelmedı cuma ya 3 gun var bakalım bu azer bülbül hareketını neden yapıyormus🤣
Ozge3747 Alessia 😂😂ona da çok güldüm Ya alemsin valla. Bir an gözümde canlandı 🙈hadi bakalım hep birlikte Cuma’yı bekliyoruz o zaman, neymiş ne değilmiş öğreneceğiz 🥰😉
Kfkf Alessia aynen ya kime dediysem titriyo irkiliyo diye cocuk İnandıramadım 😀😀😀 hıckırık ritmik oluyo bu 5 10 sn suruyo ve bıldıgın tıtrıyor yenş dogan cocukda olur ya sureklı uykuda ırkılme onun gibi gerci ben 37 haftalık ya oldum gecti doktora da sormayı unuttum zaten🤣🤣
Alessia Kfkf evet hıckırık degıl ıcerden halı silkelıyor sankı 🤣🤣🤣 Tıtız bebeklerımız var ben soracagım cok yakında🤣🤣🤣
FSCMK Alessia bendede oluyor 😂😂hatta bizimkiler şimdiden oynak bu kız diyorlar anasına çekmiş kızım müzik duysun coşuyor 😂😁aynı ben
Sermec Alessia sag ol canım evet cok küçük inşallah büyüdüğünü de görmek nasip olur o kadar çok korkuyorum kı ya bunun da kalbı durursa Allahım hepimizin yavrusunu korusun inşallah 🙏
Alessia Ozge3747 ya kuzum aklıma o geldı esımde ne bılsın azer bülbülü turk degıl ya telden gosterdım adam yarıldı🤣🤣🤣 Reenkarnasyon olmasında allah muhafaza🤣🤣🤣
FSCMK Alessia İnan benimkide babası arkası dönükken neşeli neşeli hoplar zıplar aşkım diye seslenirim eşime dokun derim eşimde hayatım biley yok hani der 😂😂onu sevmiyor galiba
Ozge3747 Alessia 🤣🤣🙈🙈ayyy erkek olsa bizim bebişler neyse diyeceğim, azer bülbülün kız versiyonu daha da vahim 🤦🏼♀️Eşin de garibim azer bülbül deyince ne ki demiştir 🤣🤣
Alessia Ozge3747 evet 🤣🤣🤣 parkınson hastasımı dıye sordu tovbe estaafurullah🤣🤣🤣 Kız versıyonu daha kotu tabı ama cıdden sebebını merak edıyorum 🤔
Gmzli21 Alessia 19 haftaligim bende ara ara öyle titresim gibi hissediyorum acaba diyorum hareket ediyor ben mi anlamiyorum cözemedim ne oldugunu Saglikla artik tekmelerini hissetmek icin bekliyorum🥰
Alessia Gmzli21 canım 28 haftalık suan tekmelerı cok net hıckırıklarınıda anlıyırum rıtmık sekılde oluyor ben ılk haraketını 19 haftanın sonunda baloncuk gıbı hısettım bu cok farklı bır buyusun bebıs anlayacaksın🤣
Gmzli21 Gmzli21 suan 21 haftadayim evet aynen dedigin gibi bak Tarif edemiyordum o hissi cok güzel söyledin baloncuk gibi oluyor🤭☺️ ama ben iste o an anlayamiyorum hani bebek mi bu yoksa bende gaz mi fln diye 🤭😀
Ozge3747 Alessia 🤣🤣🤣😂😂ayyyy çok güldüm yaaa gece gece.. hadi bakalım merakla bekliyoruz valla, sen sor biz de rahatlayalım 🥰😉
Gndgd33 Alessia kızlar nasıl titreşim ya şoke ettiniz beni emin misiniz hiçkirma olmadığına biriniz doktora sorun yazın ama buraya çok merak ettim
Ozge3747 Gndgd33 Yok hıçkırık kalp atması gibi belli aralıklarla oluyor, bu dediğimiz sanki silkeleniyor gibi ☺️
Alessia Gndgd33 canım baya telefon tıtresımının daha yuksek hıssıyatı oyle boyle degıl bugun 3 kez yaptı cuma soracagım yazacagım burdan 🤣