Gamzdmrt Alessia bence bebek dönüyor içerde suyun içinde olduğu için yeri de henüz geniş olduğu için sadece dönüşlerden kaynaklı hafif hareketi bize titreşim gibi geliyor 29. Haftamdayım bende çok yaşadım ama artık o titreşimle birlikte dönüşleri de hissediyorum ☺️ Artık yeri daralmaya başladı.. ben kendimce böyle yorumlamıştım
Alessia minikkurabiyem2019 aynen oyle cok hızlı ve şiddetli yapıyor ve tek tarafta degıl ıkı taraflı yapıyor 🤣🤣🤣 azerci bunlar🤣🤣🤣
minikkurabiyem2019 Alessia 🤣🤣 ay tek iyi olsunlar razıyım 5 dk önce yine yasadım onu konusyorum ne oluyo sana diye 🤣 dr a sormayı unutmusum ben cok merak ediyorum ne diyecek diye
Findik92227 37+6 yız baya bi iki aydır arada bende de oluyor hıçkırık değil Sanki titreşim gibi bende hiç sormadım unuttum başka şeyleri sormaktan ama acaba nooluyo 🤔🙄
Alessia Findik92227 cuma gunu soracagım aslaaa unutmayacagım tum kızlar ve sızın ıcın cok meraktayım cunku😅
minikkurabiyem2019 Alessia muhakkak yaz bekliyorum 😂 direk banada yaz unutma 😂 dr de topluca azer bülbülcü anneler benden cvb bekliyor diye 🤣
Alessia minikkurabiyem2019 hıc merak etme canım dakıkasında senı burdan etıketlıcem 🤣🤣🤣🤣 Azerı bebeler neden yapıyorlar dıye😅
Sermec Alessia canım o haftalara daha gelmedim ama ırkılme falan mı oluyor acaba anne karnında tltresim deyince aklıma o geldi 🤗
Alessia Ozge3747 aynen kuzum keske dun soyleseydım sana aklıma gelmedı bugun sorardın hepımızden once ogrenırdık😍
Ozge3747 Alessia Valla ya bugün söyledin bana ☺️Sorardım cidden, önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama neden öyle yaptığını ben de merak ettim, çok iyi biliyorum nasıl bir hareketi kastettiğini 😍
Sermec Alessia anladım canım ama tahminimce kötü bir şey yoktur genelde cogu hamıle yasıyormuş bu tarz seyler inşallah saglıcakla dogar