Simos44 Alessia ben biliyorum da arkadaş öyle yazmış dumur oldum o yüzden sordum 😃 hatta biri de arkadaşımda çıktı iğneyle tedavi oldu demiş 🙈
Alessia Simos44 hadı canım hahaha daha neler 🤣🤣🤣 allahım onların içtiklerinden ıstıyorum o kafaya ıhtıyacım var😅😅😅
Simos44 Alessia sanırım amniyosentez yapıldı onu iğneyle tedavi sandı. Valla şaka gibi inanamadım tekrar sordum yani Emin mi diye ne diyim herkes uzman burda. İlaçla tedavi oluyor diyo
Simos44 Alessia evet canım beni unuttun mu ekleştikya instadan kikirdeşip 😂 Amerikadayım burda da aynı Avrupa gibi nifty yapıyorlar direkt
Simos44 Alessia en iyisi biraz bunamak yoksa burda beyin yakan şeylere dayanılmıyor. Ben hemen gülemiyorum da taşlanırım diye tövbestgsldkdn 😂
Simos44 Alessia nasılsın bu arada bebiş nasıl ☺️ Son trimester den bize söylemek istediklerin var mı :)
Alessia Simos44 mide yanması renklı ruyalar🤣🤣🤣 arada azer bulbul moduna baglanıp tıtresmesı halımı sılkelıyor ıcederse napıyor bılemıcem🤣
Rabia2019 Girlmom bilmeden konuşup bi de insanlara cahil diyorsun ay nasıl komik duruma düşüyorsunuz ya bi de rezil ediyorsunuz kendinizi