Ben yaptırmayı düşünmüyordum saçma sapan bilgiler vermişlerdi çünkü yok, karından sıvı alıyorlar mış yok, düşüyormuş onlar yaptırmamış Bi sorun, çıkmamış gereksizmiş falan gözüm korkmuştu iyice. Başkasının düşüncesinden çok kendimiz bilip araştırsak çok, daha mantıklı ve gerçekci emin ol oyüzden başkasının lafıyla iş yapma. Doktor istiyorsa zaten yapıyo. Ben ayda bir kontrole gidiyordm ve test zamanlarına denk geldi 2.lide ve 3lüde de. Yaptırimmi yaptırmıyim mi doktora daha sormadan doktor ölçümleri almaya başladı ve kan vericek sin, okadar dedi 🤷🏻♀️buladar basit Bi işlem. 3lüde de zamanın gelmiş, dedi ve yaptı, zaten ultrasondan, bakıyo her halükarda yani kan idrar testide yanında yapılıyor. Detaylı ya randevu bulamadım gidemedim zamanım geçti şuan herhalde. Şeker testi isteğe göre dedi geçen randevuda bu ay sonuna doğru zamanıymış onu yapmak istemiyorum, çünkü sabahları hala bulantım var kalkınca bişeyler yemesem kusuyorum 🤦🏻♀️ saatlerce hastane köşelerinde nasıl aç kalabilirim ki, kusunca da zaten iptal oluyor muş. Bide benim, damarlar sorunlu kan almak çok, zor Bi kan, alıcak lar delik deşik ediyorlar iki kolumu da zar zor kan dolduruyorlar. Bu şekil sorunlar olmasa onuda yapardım. Zazarı, olmaz faydası olur Emin, olunur en azından kafada kurgulanmaz 🌺