Nhrnhr dokunmaları hissetmedim. Sadece sonda takılırken hissettim o da acımadı. Sonra beni lafa tuttular birkaç dakika sonra ben sarsılmaya başladım. Biri bastırıyor biri çekiyor hissettim ama acı yok. Yani ben ameliyata başladıklarını bile anlamamışım bebeği çıkarmaya başlayana kadar farkında değildim. Sonra serumumun içine sakinleştirici verdiler ben dikişler yapılırken uyudum. Sanırım yarım saat dikişler sürmüş. Ama net bilgi değil.ben uyuyordum beni bekleyenler de heyecandan saate bakmamışlardır 😊 ameliyattan çıkıp odaya gelince karnıma çok hafif bastırdılar ama anestezi etkisi sürdüğü için yine acı yok. Bana bi kalça kaldırma hareketi gösterdiler kan çıkması için. Dizlerini kendine çekip kalçayı kaldırıyorsun 10 saniye tutup indiriyorsun, sonra aynı hareketi 20 saniye ve 30 saniye ile tekrarlıyorsun. Bu hareketi yarım saatte bir ilk kalkışı yapmadan önce yapıyorsun. İlk kalkıştan sonra zaten anestezi etkisi tamamen geçtiği için ağrın olur yapamazsın. Böylece kan tamamen boşalmış oluyor. Bunu yaparsan ve pedinde yeterli kan görürlerse karnına bastırmazlar zaten. 😊