Daisyy Minik_Hanim canım bebek çıkınca seni uyuturlar, yani sadece 5 dk bebek çıkana kadar uyanık kalırsın onda da lafa tutarlar seni. Bebeğinin ağlamasını duy yüzünü gör en güzeli hiç genel anestezi düşünme bence hem zor ayılırsın gerek yok 😊
Minik_Hanim Daisyy genel anestezi ile bir kere ameliyat oldum allah bir daha yaşatmasın.. ameliyat sonrası vs hiç zor değil ama o ilk uyanıs korkunçtu o yüzden genel istemem allah mecbur etmesin..
Daisyy 12_yil_sonra bilemedim bazen acaba bilerek gitseydim nasıl olurdu diyorum. Salı günü sezaryen günü almıştık 2 gün önce pazar acil geldi. Salı için hayal kurarken hiçbir istediğimi yapamadım. İçimde kaldı biraz hayal ettiklerimin olmaması.
Daisyy Elfsrkn canım hareketleri azalmıştı ve yarım saatte bir karnım sertleşiyordu. Nstye girdim kalp atışları bozuk çıktı. Bi anda aldılar. Meğer plasentası erken ayrılmış rahimden. Normalde doğumdan sonra ayrılır.
Daisyy Minik_Hanim beni neredeyse acil olduğu için genel anestezi ile uyutacaklardı. Nolur dedim bi imkan varsa spinal yapın. Doktoruna soralım dediler Allah'tan doktorum olur dedi spinal oldu