Benimminikim ben karbonat tuketiyordum biraz iyi geliyor. Soguk sut biraz iyi geliyor. Dr rennie duo yazdi suan onu kullaniyorum. Iyi geliyor
MİDE YANMASI ACİL LÜTFENNN!!!!
Ben çareyi kefir de bulmuştum
Sade tahin yiyin çok iyi geliyor ağrıyı hemen kesiyor çok şükür
Benimminikim süt içsn cnm. Valla bnm geven yemek boruma asit dökmişsn gibi yandı çok fenaydı ya uykmdn sabaha karşı uyandrdı bni düşün🤭🤭😨
Benimminikim Ben, rennie diye bir çiğneme tableti kullanıyorum doktora yazdırdım rahatlattı her defasında.
Hepsi geçecekk,
gün gelecek yüz üstü de yatacaksınız.maxsimumm gibi 😀
mısır patlat
az yağ sıfır tuz 🙃
Glbhrkaya hepsini denedim bi de bunu deneyeyim çok teşekkürler ilginize 😊💕
Alarasel Ben de bu gece hiç uyuyamadım sabah 6 da uyudum hala daha yanıyor 😢
Nebahathumeyra deniycem midem bo rahatlasa keşke 🙏😢🤲
Benimminikim salatalık ye canım bana iyi gelmişti
Haticesuat kahvaltıda yedim bir tane bakalım geçicek mi teşekkürler 🤗
Zaidee şimdi 2 tatlı kaşığı yuttum😄
Soda içiyorsan Kızılay içmeye dikkat et bana yaşlı bir doktor söylemişti tabi orijinalini bulabilirsen dedi
Benimminikim Evde reniie şurup kullanıyorum işe gittiğim zamanlarda da yine renie nin çiğneme tableti var onu kullanıyorum rahatlatıyor
Benimminikim geçmiş olsn cnm ya cidden zor oluyo dikkat et yedşklerine gec saatte uyymadan önce bişi yeme
Benimminikim esom diye canım yanlış yazmışım
Benimminikim havuç suyu canım cok etkili günde yarım çay bardağı yeter
Alarasel Çok dikkat ederim yedikerime daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadım neden böyle oluyo anlamadım ki😢
hilal89 dur gideyim de bir de onu deniyem doktorum izinde olmasaydı gidicektim çok kötüyüm bir türlü rahat edemedim🤷♀️😢
saree acaba ben de tanıdık eczacıdan aldırsam yanlış mı olur bu gidişle duramiycam 23 haftalığız zararı olmaz heralde