Tugceee123 Neslimu268 bende erken kalkarım mutlaka kahvaltı yaparım düzenli öğlen akşam aralarda illaki bende meyve ve kuruyemiş tüketiyorum ama nasıl oldu anlamadım bu kilolar neyse daha dikkatli olucam tatlıyı kestim zaten artık hayatımdan çıkardım 😀
Neslimu268 Tugceee123 işte bu noktada gerçekten kişinin genetiği devreye giriyor. Kimisi aşırı tatlı da tüketse kilo almıyor şekeri yükselmiyor. Bende kilo almıyorum ama ekmek bile şekerimi yükseltiyor 🙄
Tugceee123 Bertevc zaten bende kilolu Olsn demiyorm da doktorum 1 hafta önden gittiğini söyledi suan 27 haftalık gözüküyor dedi sağlıklı Olsn da bebek kilosu takanlardan değilim olay benim çok kilo almış olmam başlıktada belirttiğim gibi 😀
Tugceee123 Neslimu268 benim genetik maşallah lop lop yağ oluyor 😀 şeker yok sanki çok şükür yarın belli olur 🙏
Krdlnyldzn7 59 kilo ile hamile kaldım , 25+6 Dayım şuana kadar 4 kilo aldım . Çocuk zaten 950 gramdı en son , 1 kg olmuştur , 2 hafta önden gidiyormuş zaten . Bakalım bundan sonda kilo hızlanacakmı 🤔
Mirayemir 30+5 deyim bende 10 kg aldim 16 ile 25. Haftalar arasi benim atak donemim oldu cok hizli kilo aldim suan da baya yavaşladı cok şükür
Mine35 42 kiloyla hamile kaldım şuan 52 kiloyum 28+3 haftalığız . Kendimde bi kilo artışı göremedim ama doktora gittiğimde bunu sorucam mutlaka bende merak ettim şimdi iyimi gidiyorum kötümü🙈☺️
Melike35 Tugceee123 74 ile hamile kaldım ve 23 hafta olmadan 84 olmuştum bile sonra ne mi oldu 🤷🏻♀️ Şeker çıktı açlık şekerim bile yüksekti yani gerekli kontroller sonrası bebeğime bi şey olursa korkusundan şu an 30+1 im ve 84.6 kg oldum
Alessia Tugceee123 Dıkkat edın bundan sonra ekmegı kahvaltı harıc yemeyın az az sık sık yıgın kı ana ogunlerde cok yemezsınız ve bol yuruyus yapın dogumdan sonra verılırde catlamayın bır tek catlagın caresı yok 28 gırıcem 56 kg gram oynamadı tartım bebek ıyı haftasıyla uyumlu ona ragmen cok ufak bır centık gordum catlaga benzıyor varısede moralım yerle bır oldu o kadar yaglıyorum🤦♀️
Tugceee123 Alessia bencede almamak iyi de insan şımarıp bazen yiyor işte ekmek çok yemem zaten ancak şekerli gıdaları biraz fazla tüketiyorum artık oda yok 🙏🤐
Glydn Neslimu268 yediğiniz ekmekler bana fazla geldi günde 6 dilim ekmek yapıyor şeker durumunda fazla olmuyor mu ben toplam 2 dilim yiyordum doktor onu da kes karbonhidratı kesmen lazım bebeğin başı 2 hafta ilerde dedi belki ondan fazla geldi bana
Neslimu268 Glydn genelde 6 dilimi tamamlıyamıyorum zaten. Çok çeşitli yediğinizde yeterli geliyor yemek ama çok ince dilimler zaten. Ben bu kadar ekmek yiyemem dediğimde diyetisyen karbonhidratta alman lazım bebeğin gelişimi için demişti. Ama belki sizin şekeriniz daha da yükseliyordur oyüzden kesmiş olabilir zaten liste kişiye uyarlanıyor