Tugceee123 Alessia bencede almamak iyi de insan şımarıp bazen yiyor işte ekmek çok yemem zaten ancak şekerli gıdaları biraz fazla tüketiyorum artık oda yok 🙏🤐
Ps15 Tugceee123 ben de 25+6 şuana kadar 8 kilo civarı aldım ama doktora gittiğimde 1.2 kilo almışsınız 1 ayda o yüzden iyi dedi😄 Bebiş kaç grammış sizin?
Tugceee123 Ps15 benim bebiş 1000 gr çıktı ama haftasına göre normal dedi diyabetten bahsetmedi doktorum sizinki nasıl
Mirayemir Haftada 500 gr normal olarak karsilaniyo zaten kizlar ayda 2 kg ama birsz bogazlari tutmaktada fayda var ben asiri yiyodum gunde 2 ekmek yedigim gunleri biliyorum baktim gidisat iyi degil biraktim ekmegi baya azaldi kilo alimi
Mutire Tugceee123 canım bende 75 le hamile kaldım , ilk 12 hafta 3 kilo verdim. Şu an 26+6 78.50 kiloyum , biraksalar bende hunharca alarak gidiyordum ama 24+2 de şeker yüklemede şekerim yüksek çıktı o yüzden diyet le devam ediyorum
Bahar4730 Tugceee123 Canım bizim kadar alanlar var bence ama yazmaya çekiniyorlar ☺️ Ayaklarım 1 numara büyüdü ödem çok oluyor büyük olan yüzüğüm olmuyor ayaklarımın şişi inmiyor napalım katlanıcaz bebişler iyi olsun yeter ki
Tugceee123 Ps15 çok güzel maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin insallah 🙏🙏🙏 bebişkolarımızı
Deryacgn Tugceee123 bende 25. Haftamdayim. Henüz 3 kilo aldım. Ama doktorum en başında kilom olduğu için fazla almaman gerekir dedi. Bu haftalarda bebeğin ortalaması 1 kg civarı mıdır acaba?
Tugceee123 Deryacgn 800 ila 1100 arası değişiyor valla kilo hiç önemli değil bebek için sağlıklı Olsn da Allah’ın izniyle zayıf bebek sağlıklı Olsn o yeter hiç kafanıza takmayın kilosunu dengeli beslendiğiniz zaman Allah’ın izniyle gelişimi çok güzel olur sağlıklı doğumlar hepimize insallah 🙏🙏🙏
Tugceee123 azizeguneyy bazen ne kadar güçlü olsamda içimde korku oluşuyor işte teşekkür ediyorum desteğin için Allah razı Olsn canım benm hayrlı evlatlarımız Olsn sağlıkla insallah 🙏🙏🙏